x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Tandimplantat Randers

– stærk og funktionel erstatning af tænder

Et tandimplantat er en kunstig rod lavet af titanium, der vokser fast i knoglen. Et implantat er meget vævsvenligt og har en overflade der tiltrækker ny knogle. Vi anvender kun anerkendte kvalitetsimplantater fra Straumann, der stiller livsvarig garanti på selve implantatet. En nylig undersøgelse kårede Straumann implantater, som et af verdens absolut bedste systemer.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 42 37 55
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandimplantater
  • Overslag og gennemgang af behandlingsplan
  • Smertefri isættelse af implantat(er) under lokalbedøvelse
  • Aftryk efter heling på 2-6 mdr.
  • Krone/bro sættes på

 

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam

Hvornår anvendes tandimplantater?

Implantater anvendes som en stærk, flot og fastsiddende erstatning for en eller flere tænder. Har du protese kan implantater fungere som tryklåse der får en løs protese til at sidde fast igen. Vi har stor erfaring med implantatbehandling, og modtager henvisninger fra tandteknikere og andre tandlæger.

Mangler du flere tænder kan man lave fastsiddende bro implantater. Her ses 2 implantater i bro der erstatter 3 tænder.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:15 - 18:00
Telefon: 08:00 - 17:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Er det vigtigt at få erstattet manglende tænder?

Når man fjerner tænder:

  • bliver de tænder der er tilbage, hårdere belastet og risikoen for overbelastning stiger.
  • øges udgifterne til behandling af tilbageværende tænder oftest
  • nedsættes levetiden ofte for de tilbageværende fyldninger, kroner og lignende.
  •  bliver tandstillingen af de tilbageværende tænder ustabil og de kan flytte sig
  • vil kæbeknoglen nedbrydes hvilket kan give kosmetiske forandringer og vanskeliggøre senere tanderstatning. Desuden bliver knoglen svagere når den svinder ind.
  • nedsættes tyggefunktionen og for mange også livskvaliteten

En anden rigtig god ting ved at arbejde med Straumann implantater er deres meget lærerige hjemmeside hvor du, som patient, kan gå på opdagelse og lære om implantatbehandling.

Forundersøgelse til tandimplantater

Inden vi kan afgøre, om vi kan tilbyde dig implantatbehandling, skal vi lave en forundersøgelse. Her vil vi lave en klinisk undersøgelse, og spørge ind til dit generelle helbred, medicinforbrug, tage relevante røntgenbilleder. Vi vil selvfølgelig snakke også mulige løsninger for dig og give et skriftligt prisoverslag. Det er vigtigt for os, at du kender behandlingens tidshorisont, prognose, samt pris, inden vi påbegynder behandlingen.

Implantater kan få løse proteser til at sidde fast igen.

Selve behandlingen
Straumann har ligeledes rigtig godt informations materiale på deres hjemmeside om selvebehandlingen – se mere her.

Forskellige tandimplantatsystemer

Der findes idag et kæmpe udvalg af implantatsystemer, og mange tilbud på billige implantatbehandlinger i ind- og udland. Konkurrencen er hård, og nogle implantatfabrikanter forsvinder fra markedet grundet økonomiske vanskeligheder, eller hvis deres produkter viser fejl og mangler med tiden. Hvis du har fået sat sådan et implantat i, risikerer du at hele behandlingen skal laves om. Dette kan blive tilfældet, hvis implantatet – eller de dele, der er monteret på det, svigter og skal erstattes. Hvis implantatfirmaet ikke findes mere, er det tvivlsomt om delene kan skaffes, og man må i værste fald erstatte implantatet med et nyt for egen regning.

De fleste af de billige implantatbehandlinger, der udføres i ind- og udland, er fra mindre og mere risikovillige leverandører på markedet. Der er set mange eksempler på, at disse firmaer har en kort levetid på markedet. Billige implantatbehandlinger inkluderer desuden ofte fræsede kopikomponenter. Flere undersøgelser viser, at kopikomponenter har en ringere præcision og en dårligere overlevelse over tid. Kvalitet, sikkerhed og pris hænger sammen. Her på klinikken anvender vi udelukkende højkvalitets implantater og tilhørende dele fra Straumann i Schweiz. Straumann er et af verdens største producenter af implantater, med de mest veldokumenterede og testede materialer. De stiller desuden livsvarig garanti på materialerne. Det er din sikkerhed, det gælder, og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi er stadig konkurrence dygtige på priserne, selvom vi ikke hører til den voksende gruppe af discount tandlæger.


Her ses det hvordan et tandimplantat kan erstatte en enkelt tand.

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient i TandlægeCentret.
Kontakt os
godkendt
Randers Tandregulering
Overvejer du tandregulering?
Læs mere
gris
Finansiering
Finansier din tandbehandling hos TandlægeCentret i samarbejde med DENTI.
Læs mere
Anmeldelser
Patienter hos TandlægeCentret giver 4,9 ud af 5 stjerner.
Læs anmeldelser