Dagens åbningstider Klinik: 07.15 - 19.00Telefon: 07.30 - 16.00

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering her.

Er du mellem 18 og 21 år? Se din mulighed for at få gratis tandlæge her.

Johan-og-Nanna-format-43

Henvisningsklinik for private og kommunale klinikker

Ortodonti

Randers Tandregulering er en underafdeling af Tandlægecentret. Vi har indrettet flere klinikrum specifikt til OR og har stor kapacitet. Det betyder, at din patient kan komme til uden lang ventetid.

Ortodonti hos TandlægeCentret

S6A1319-1

Det er vores erfarne specialtandlæger, Johan Corydon Knudsen og Troels Strickertsson, der står for behandlingen. De behandler både børn og voksne og udfører alle former for ortodontisk behandling med enten fast apparatur eller Invisalign.

Patientens første besøg på klinikken vil være en konsultation hos Johan eller Troels, hvor der bliver taget en grundig snak om patientens ønsker og forventninger og optaget en ortodontisk journal. Herefter gennemgås mulighederne; herunder bøjletyper, tidshorisont og prisestimat. Konsultationen varer 30 min. og koster 750,- kr.

Ønsker patienten at gå videre, vil næste besøg være til en fuld registrering med kliniske fotos, digitalt aftryk og relevant røntgen.

Johan eller Troels laver en behandlingsplan, som godkendes af patienten. Den aftalte behandling går herefter i gang.

Er der behov for kosmetiske forbedringer med plast eller keramik som en del af behandlingen, koordineres og tilbagevises til dig – selvfølgelig medmindre du ønsker dette udført hos os også. Almindelig, regelmæssig tandpleje varetages sideløbende hos dig.

Patienten følges i et 1,5 års retentionsforløb hos os efter afsluttet behandling. Vi anbefaler som udgangspunkt retention livslangt, og vedligehold efter retentionsforløbet kan enten varetages af dig eller henvises igen.

Vi modtager også gerne henvisninger til udskiftning af defekte retainere.

IMG_0005-3-scaled
IMG_0030-3-scaled
S6A1311-1
IMG_0107-2-scaled
IMG_0061-2-scaled
S6A1352-1
S6A1132-1