Dagens åbningstider Klinik: 08.00 - 15.00Telefon: 08.00 - 14.00

Klinikken holder lukket følgende fredage: 19/7, 26/7 og 2/8.

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering

Vil du af med din tandlægeskræk? Se hvordan vi kan hjælpe dig her

Johan-og-Nanna-format-43

Henvisningsklinik for private og kommunale klinikker

Ortodonti

Randers Tandregulering er en underafdeling af TandlægeCentret, som er oprettet som følge af en stigende efterspørgsel på ortodontisk behandling. Vi har indrettet flere klinikrum specifikt til OR og har stor kapacitet. Det betyder, at din patient kan komme til uden lang ventetid – kun ca. to uger.

Ortodonti hos TandlægeCentret

S6A1319-1

Det er vores erfarne specialtandlæger, Johan Corydon Knudsen og Troels Strickertsson, der står for behandlingen. Der behandles typisk (præ)teenagere og voksne. Vi udfører alle former for ortodontisk behandling med enten fast apparatur eller Invisalign/clear aligners.

Patientens første besøg på klinikken vil være en konsultation hos Johan eller Troels, hvor der bliver taget en grundig snak om patientens ønsker og forventninger og optaget en indledende ortodontisk journal. Vi gennemgår mulighederne for behandling; herunder bøjletyper, tidshorisont og prisestimat. Konsultationen varer 30 min. og koster 950 kr. Prisen for selve tandreguleringen varierer selvfølgelig meget afhængig af den konkrete opgave, typisk 18.000-55.000 kr. Prisen for retention er 2.500-4.000 kr. pr. kæbe.

Ønsker patienten at gå videre, vil næste besøg være til en fuld registrering med kliniske fotos, digitalt aftryk og relevant røntgen. Johan eller Troels laver en behandlingsplan, som godkendes af patienten. Den aftalte behandling går herefter i gang.

Kosmetiske forbedringer koordineres med dig

Er der behov for kosmetiske forbedringer med plast eller keramik som en del af behandlingen, koordineres og tilbagevises selvfølgelig til dig – medmindre du ønsker dette udført hos os også. Almindelig, regelmæssig tandpleje varetages sideløbende hos dig.

Patienten følges i et 1,5 års retentionsforløb hos os efter afsluttet behandling. Vi anbefaler som udgangspunkt retention livslangt, og vedligehold efter retentionsforløbet kan enten varetages af dig eller henvises igen.

Simple retentionsopgaver vil blive varetaget af vores dygtige klinikassistenter Nanna og Nethe under vejledning/supervision af Johan og Troels. Vi arbejder med forskellige typer af skinner og tråde og er især glade for den forholdsvist nye løsning med CAD/CAM fremstillede NiTi-tråde, som sikrer præcis pasform og passiv placering.

IMG_0005-3-scaled
IMG_0030-3-scaled
S6A1311-1
IMG_0107-2-scaled
IMG_0061-2-scaled
S6A1352-1
S6A1132-1