x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Ortodonti

Henvisningsklinik for private og kommunale klinikker

Kvalitet, professionalisme og tryghed – for dig som henviser og for din patient

Ortodonti hos TandlægeCentret

Randers Tandregulering er en underafdeling af Tandlægecentret. Vi har indrettet flere klinikrum specifikt til OR og har stor kapacitet. Det betyder, at din patient kan komme til uden lang ventetid. Det er vores erfarne specialtandlæger, Johan Corydon Knudsen og Troels Strickertsson, der står for behandlingen. De behandler både børn og voksne og udfører alle former for ortodontisk behandling med enten fast apparatur eller Invisalign.

Patientens første besøg på klinikken vil være en konsultation hos Johan eller Troels, hvor der bliver taget en grundig snak om patientens ønsker og forventninger og optaget en ortodontisk journal. Herefter gennemgås mulighederne; herunder bøjletyper, tidshorisont og prisestimat. Konsultationen varer 30 min. og koster 750,- kr.

Ønsker patienten at gå videre, vil næste besøg være til en fuld registrering med kliniske fotos, digitalt aftryk og relevant røntgen.

Johan eller Troels laver en behandlingsplan, som godkendes af patienten. Den aftalte behandling går herefter i gang.

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
godkendt
Dedikeret behandlerteam

Er der behov for kosmetiske forbedringer med plast eller keramik som en del af behandlingen, koordineres og tilbagevises til dig – selvfølgelig medmindre du ønsker dette udført hos os også. Almindelig, regelmæssig tandpleje varetages sideløbende hos dig.

Patienten følges i et 1,5 års retentionsforløb hos os efter afsluttet behandling. Vi anbefaler som udgangspunkt retention livslangt, og vedligehold efter retentionsforløbet kan enten varetages af dig eller henvises igen.

Simple retentionsopgaver vil blive varetaget af tandlæge, Anne Stine Hedelund, som har flere års erfaring med fremstilling af retainere.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:15 - 18:00
Telefon: 08:00 - 17:45
Du kan ringe til os på: