Dagens åbningstider Lukket

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering her

Er du mellem 18 og 21 år? Se din mulighed for at få gratis tandlæge her

Din tandlæge i Randers

Kosmetisk tandbehandling

Få det smil du altid har drømt om, så du kan smile helt naturligt.

S6A1283-1

Det første man lægger mærke til når man møder en person er øjnene og smilet. Forskning viser at vores vigtigste kropssprog viser gennem smilet, hvor læber og tænder er afgørende, samt øjnenes mimik.

Vi danner os lynhurtigt et ubevidst indtryk af personer vi møder ud fra dette. Hvis man ikke synes man har flotte tænder vil det påvirke ens smil, som man ofte vil prøve at skjule. Bryder man sig ikke om at smile med tænderne kan man heller ikke smile naturligt med øjnene.

Vi har stor erfaring og succes med at give folk et flot og naturligt smil. Et smil med både øjne og tænder udstråler imødekommenhed og selvtillid. To ting der har stor betydning for om andre mennesker synes om en, og om man får succes i livet.

Vi bruger rigtig mange penge på ting, vi synes er smukke. Det kan være tøj, smykker, boligindretning, design og kunst. Men når det kommer til os selv og vores smil, er der i Danmark ikke tradition for at prioritere skønhed og æstetik lige så højt. Sådan bør det ikke være, og mange af de patienter vi har hjulpet til et nyt flot smil, vidste slet ikke det var muligt at gøre noget. Mange tror også, at det er meget dyrere, end det faktisk er.

Palle fortæller mere om kosmetisk tandbehandling herunder.

Typisk forløb

  • Overslag og gennemgang af behandlingsplan
  • Evt. digitalt smiledesign og forberedelse med 3D scanning og 3Dprintede modeller
  • Vi går i gang med aftalt behandling
  • Løbende kontrol indtil alt føles og ser ud som det skal
Untitled_1.51.1

Få drømmesmilet med kosmetisk tandbehandling

I TandlægeCentret prioriterer vi højt, at du skal have sunde og velfungerende tænder hele livet. Det er det vi undersøger, når du kommer til regelmæssigt eftersyn. Men vi er også højtuddannede i kosmetisk tandbehandling, som kan gøre at du får det smil, du altid har ønsket dig.

Når vi siger kosmetisk tandbehandling tænker mange på “Hollywood smil”. Sådan er det ikke i Danmark. Nogle ønsker meget hvide tænder, der sidder perfekt og ensartet. Det kan vi godt klare, men langt de fleste ønsker et flot og naturligt smil, som ikke umiddelbart indikerer, at man har fået lavet noget ved tænderne. Det er den sværeste opgave for os, men også den opgave vi synes bedst om.

Når vi har snakket om mulighederne for en kosmetisk tandbehandling, vil vi starte med en analyse af dit nuværende smil. Det foregår oftest ved hjælp af kliniske fotos, hvor vi analyserer ansigtssymmetrier, størrelse, form, position og farve på dine nuværende tænder, dit bid, og ikke mindst dit tandkød. Alle er vigtige elementer, der har betydning for at et smil bliver smukt, balanceret og naturligt.

Vi kan lave et digitalt smiledesign, så du kan se, hvad du kan forvente af det færdige resultat, inden vi påbegynder behandlingen. Læs mere om Digitalt Smile Design.

Herefter vil man oftest “prøve” det nye smil ved hjælp af midlertidig plast, der kan fjernes igen uden at gøre skade på tænderne. Vi har en holdning til hvordan dit nye smil skal være, men det er din mening og tilfredshed, der er afgørende.

Plastfacader pga. slid

Plastfacader pga. misfarvede kanter

Kosmetisk.tandbehandling.og_.blegning.f.r
Kosmetisk.tandbehandling.og_.blegning.efter_
Er en tandblegning nok eller skal der nye facader til?

Vi har altid fokus på at lave en så minimalt invasiv behandling som mulig. For nogle er det nok med en tandblegning og måske skift af misfarvede fyldninger. For andre skal der bygges op med plast eller porcelænsfacader for at nå det ønskede resultat.

Det hele starter med at du taler med din tandlæge om dit smil, og hvad dine ønsker er. Nogle er flove over at vise og tale om deres tænder – også overfor tandlægen. Det skal du bestemt ikke være. Vi dømmer ikke nogen på fortiden og vil lytte til din historie og dine ønsker i fortrolighed. Så kan vi se muligheder frem for begrænsninger i dialog med dig.

Efter min mening det bedste tandlægehus i Danmark. Min absolutte bedste anbefaling.

John, april 2023

Fantastisk sted med dygtig personale. Et meget professionelt sted. Giver gerne mine anbefalinger.

Annedorte, april 2023

Jeg er altid super tilfreds med den fine behandling hos TandlægeCentret. Søde og dygtige Ann rensede mine tænder uden smerter, og med hensyntagen til mine problemer med min luft. (Har Kol).

Kirsten, april 2023

Top behandling. Top produkt. Top udstyr. Helt igennem erfaring på topplan. Top medarbejdere.

Per, april 2023

Mia er yderst professionel i sit arbejde, og hun forstår samtidigt at skabe en god og afslappende atmosfære. Hun er god til at forklare hvad der sker. Endvidere er hun utrolig empatisk.

Ronny, april 2023

Dejligt venligt personale og blid behandling. Tid til undervisning af tandbørstning på fokusområde. Så godt tilfreds.

Bente, marts 2023

Den bedste tandlægeklinik. Dygtige tandlæge som bruger den tid der skal til for at man som patient føler sig tryg. Ny har jeg haft dem som tandlæge i knap 22 år og vil fortsætte med det så længe det er muligt. Stedet kan klart anbefales, især hvis man har tandlægeskræk.

Kristina, marts 2023

Jeg er ikke bange for at gå til tandlæge mere, da min tandlæge (Louise) kan berolige mig og fortæller mig alt hvad hun gør. Smilende personale, rolige omgivelser og så er min tandlæge professionel og ikke mindst rar😊

Malene, marts 2023

God service og søde ansatte. Kan helt sikkert anbefales.

Najannguaq, marts 2023