x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Kirurgi

Henvisningsklinik for private og kommunale klinikker

Kvalitet, professionalisme og tryghed – for dig som henviser og for din patient

Kirurgi

Mange tandlæger vælger at sende kirurgiske opgaver ud af huset. Har du det sådan, er du meget velkommen til at henvise din patient til os. I TandlægeCentret modtager vi henvisning til implantatbehandling, herunder sinusløft og knogleopbygning samt rodspidsamputationer og amotio.

Når du henviser implantatbehandling skal du huske at angive, om du ønsker at henvise til en komplet behandling, eller om du selv vil varetage den protetiske del.

Din patient vil blive behandlet af vores tandlæge Dennis Johansen, som har en master i oral implantologi fra universitetet i Frankfurt, er medlem af DSOI og har flere års praktisk erfaring. Vi anvender Straumanns implantatsystem.

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
godkendt
Dedikeret behandlerteam
Implantathenvisning

Patienten skal forud for implantathenvisning være grundigt undersøgt, så der er taget højde for, om den ønskede behandling er i tråd med patientens øvrige tandstatus.

Patientens første besøg på klinikken vil være en forundersøgelse hos Dennis, hvor der bliver noteret kliniske forhold, optaget evt. røntgen samt snakket muligheder, ricisi, tidshorisont og priser. Prisen for forundersøgelsen er 500,- kr. alt inklusive.

Dennis laver en plan og et prisoverslag, og behandlingen kan gå i gang. Det typiske forløb for en implantatbehandling vil være: Implantatindsættelse > opheling i 3 mdr. > abutmentoperation > opheling i 1 mdr. > fremstilling af protetik. Ved mere komplekse forløb må der påregnes længere ophelingsperiode. Der kan i enkelte tilfælde være mulighed for immidiat behandling.

Der ydes 3 års frakturgaranti på teknikdele lavet hos os (fikstur, abutment, abutmentskrue, krone/bro).

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:15 - 18:00
Telefon: 08:00 - 17:45
Du kan ringe til os på: