Dagens åbningstider Klinik: 07.15 - 15.00Telefon: 07.30 - 14.45

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering

Vil du af med din tandlægeskræk? Se hvordan vi kan hjælpe dig her

Henvisningsklinik for private og kommunale klinikker

Kirurgi

Vi modtager henvisning til implantatbehandling, herunder sinusløft og knogleopbygning samt rodspidsamputationer og amotio.

DSC_0661-1

Kirurgi hos TandlægeCentret

IMG_4226-2-scaled

Mange tandlæger vælger at sende kirurgiske opgaver ud af huset. Har du det sådan, er du meget velkommen til at henvise din patient til os. I TandlægeCentret modtager vi henvisning til implantatbehandling, herunder sinusløft og knogleopbygning samt rodspidsamputationer og amotio.

Når du henviser implantatbehandling skal du huske at angive, om du ønsker at henvise til en komplet behandling, eller om du selv vil varetage den protetiske del. Din patient vil blive behandlet af vores tandlæge Dennis Johansen, som har en master i oral implantologi fra universitetet i Frankfurt, er medlem af DSOI og har flere års praktisk erfaring. Vi anvender Straumanns implantatsystem.

Patienten skal forud for implantathenvisning være grundigt undersøgt, så der er taget højde for, om den ønskede behandling er i tråd med patientens øvrige tandstatus. Patientens første besøg på klinikken vil være en forundersøgelse hos Dennis, hvor der bliver noteret kliniske forhold, optaget evt. røntgen samt snakket muligheder, ricisi, tidshorisont og priser. Prisen for forundersøgelsen er 500 kr. alt inklusive.

Implantathenvisning

Dennis laver en plan og et prisoverslag, og behandlingen kan gå i gang. Det typiske forløb for en implantatbehandling vil være:

  • Implantatindsættelse og evt. knogleopbygning
  • Opheling i 3-6 mdr.
  • Abutmentoperation
  • Opheling i 1 mdr.
  • Fremstilling af protetik

Ved mere komplekse forløb må der påregnes længere ophelingsperiode. Der kan i enkeltetilfælde være mulighed for immidiat behandling.

Implantat-format-kvadrat

Amotiohenvisning

Når du henviser for amotio vil din patient blive behandlet af enten Dennis eller én af vores andre gode tandlægekollegaer Anders Wedel og Ian Egede Pedersen, som også begge har stor interesse for og erfaring med kirurgi. Den behandlende tandlæge vil vurdere, om han har brug for supplerende røntgenoptagelser. Ellers vil din patient få en tid direkte til operation. En enkelt amotio af en visdomstand koster 3619 kr., mens et dobbeltsidig indgreb koster 6650 kr. Din patient bliver afsluttet med resorberbare suturer og tilbud om opfølgende kontrol hos os, men flere patienter fravælger denne mulighed og vil blot henvende sig ved behov. I nogle tilfælde insisterer vi dog på at følge forløbet helt til ende.

DJ-OTP-scaled

DSC_0995-1
S6A2101-1
Casemoede-format-43
Anne-Stine-med-OTP-format-45
Kirurgi-otp-format-32-1-scaled
S6A2602-1
Tina-i-sterilen-format-kvadrat
Soeren-casemoede-format-34-1
Magda-i-sterilen-format-34