Dagens åbningstider Klinik: 07.15 - 19.00Telefon: 07.30 - 16.00

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering her.

Er du mellem 18 og 21 år? Se din mulighed for at få gratis tandlæge her.

Henvisningsklinik for private og kommunale klinikker

Kirurgi

Vi modtager henvisning til implantatbehandling, herunder sinusløft og knogleopbygning samt rodspidsamputationer og amotio.

DSC_0661-1

Kirurgi hos TandlægeCentret

Dennis-og-Stine-format-45-scaled

Mange tandlæger vælger at sende kirurgiske opgaver ud af huset. Har du det sådan, er du meget velkommen til at henvise din patient til os. I TandlægeCentret modtager vi henvisning til implantatbehandling, herunder sinusløft og knogleopbygning samt rodspidsamputationer og amotio.

Når du henviser implantatbehandling, skal du huske at angive, om du ønsker at henvise til en komplet behandling, eller om du selv vil varetage den protetiske del.

Din patient vil blive behandlet af vores tandlæge Dennis Johansen, som har en master i oral implantologi fra universitetet i Frankfurt, er medlem af DSOI og har flere års praktisk erfaring. Vi anvender Straumanns implantatsystem.

Implantathenvisning

Patienten skal forud for implantathenvisning være grundigt undersøgt, så der er taget højde for, om den ønskede behandling er i tråd med patientens øvrige tandstatus.

Patientens første besøg på klinikken vil være en forundersøgelse hos Dennis, hvor der bliver noteret kliniske forhold, optaget evt. røntgen samt snakket muligheder, risici, tidshorisont og priser. Prisen for forundersøgelsen er 500 kr. alt inklusive.

Dennis laver en plan og et prisoverslag, og behandlingen kan gå i gang. Det typiske forløb for en implantatbehandling vil være: Implantatindsættelse > opheling i 3 mdr.

  • Abutmentoperation
  • Opheling i 1 mdr.
  • Fremstilling af protetik. Ved mere komplekse forløb må der forventes længere ophelingsperiode. Der kan i enkelte tilfælde være mulighed for immidiat behandling.

Der ydes 3 års frakturgaranti på teknikdele lavet hos os (fikstur, abutment, abutmentskrue, krone/bro).

Implantat-format-kvadrat
DSC_0995-1
S6A2101-1
Casemoede-format-43
Anne-Stine-med-OTP-format-45
Kirurgi-otp-format-32-1-scaled
S6A2602-1
Tina-i-sterilen-format-kvadrat
Soeren-casemoede-format-34-1
Magda-i-sterilen-format-34