x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Vi er her for dig – ikke kun dine tænder

97 pct. af vores patienter vil anbefale os til andre. Det er vi stolte af – og det forpligter. Ønsker du at skifte til TandlægeCentret, så klarer vi alt det praktiske i forhold til indhentning af journal og røntgenbilleder, idet omfang det ønskes og er nødvendigt.

Rigtig mange konkurrerer i dag primært på at være de billigste. Vi konkurrerer udelukkende på at være de bedste og tilbyde højeste behandlingskvalitet og service.

Dit smil, dine tænder og din tandsundhed er en vigtig del af kroppen og fortjener den bedste behandling. Forestil dig at du fik valget imellem den bedste eller den billigste hofte-, knæ- eller måske øjenoperation på et offentligt sygehus. Her ville alle gå efter det bedste alternativ, da det er betalt over skatten.

Selvom der er en stor egenbetaling for tandbehandling, kan du stadig prioritere at få den bedste og ikke kun den billigste behandling. Er økonomien en udfordring, er vi eksperter i at lave skræddersyede behandlingsplaner tilpasset dine ønsker og dit økonomiske råderum. Vi kan dele behandlingsplanen op i etaper og planlægge lidt længere ud i fremtiden, så du bedre kan lægge det ind i budgettet og på den måde stadig prioritere at få bedste den løsning – men over lidt længere tid. Det kan vi tale om, når vi ses på klinikken.

Vi glæder og til at møde dig!

Skift til TandlægeCentret Vestertorv

Vi gør det nemt at skifte tandlæge. Udfyld formularen – så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os direkte.

Tillid til din tandlæge er afgørende for både dig og os. Og vi vil gøre alt for at gøre os fortjent til den. Har du tandlægeskræk, så har vi uddannet personale, som kender bekymringerne og frygten – og ved hvordan din oplevelse hos tandlægen bliver så behagelig som mulig.

Hos TandlægeCentret forpligter vi os til, at du får den bedst mulige tandpleje. Og det tager vi alvorligt. Både hvad gælder kvaliteten i din behandling samt god og personlig service. Som patient bliver du inddraget i planlægningen og behandlingen mest muligt, eller så meget som du ønsker det. Det er vigtigt med dialog og et behandlingsforløb med gennemsigtighed.

 

  glad_tand
  Tak for din besked. Dine tænder vil elske dig for det.
  Vi kontakter dig, så hurtigt vi kan.

   

  Tryghed, tillid og professionalisme

  Alle behandlingsplaner laves i dialog med patienten og du får et fast og gældende prisoverslag, når denne er godkendt. Alle behandlinger udføres smertefrit med moderne bedøvelsesteknikker. Din tandlæge og tandplejer vil forklare mere om den behandling, du har brug for, inden vi går igang.

  Det er afgørende for et godt samarbejde, at du føler dig tryg gennem hele forløbet. Derfor må du endelig stille alle de spørgsmål, du måtte komme på undervejs.

  Vi glæder os til dit besøg i TandlægeCentret!

  Finansiering
  Enkel og attraktiv finansiering
  hjerte
  Sygeforsikringen "danmark"
  Få tilskud til din behandling
  kuffert
  Forsikring
  Husk at tjekke om din forsikring dækker
  Praktisk info

  AFBUD
  Prioritér dine tider hos os. Skulle det blive nødvendigt at melde afbud, skal det ske mindst 2 dage før din tid – ved akut opstået sygdom dog senest kl. 08.00 samme morgen. Alle afbud skal ske på tlf. 86 42 37 55. For sent afbud og udeblivelse vil udløse gebyr.

  PARKERING
  Har du en aftale på 50 minutter eller derover, kan du henvende dig i receptionen og oplyse din bils reg.nr., så booker vi parkering for dig.

  RKI
  Er du registreret i RKI, skal du INDEN du kan booke en tid, indbetale 1.000 kr. på klinikken, eller via en aconto-regning, som du kan indbetale på.

  KONTANTHJÆLP
  Er du kontanthjælpsmodtager og skal ansøge kommunen om hjælp, er der et gebyr på 250 kr. for, at vi udfylder skemaet samt en egenbetaling på 600 kr. som skal indbetales, enten direkte på klinikken eller via girokort.