x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Vi er her for dig – ikke kun dine tænder

97 pct. af vores patienter vil anbefale os til andre. Det er vi stolte af – og det forpligter. Ønsker du at skifte til TandlægeCentret, så klarer vi alt det praktiske i forhold til indhentning af journal og røntgenbilleder, idet omfang det ønskes og er nødvendigt.

Skift til TandlægeCentret Vestertorv

Vi gør det nemt at skifte tandlæge. Udfyld formularen – så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os direkte.

Tillid til din tandlæge er afgørende for både dig og os. Og vi vil gøre alt for at gøre os fortjent til den. Har du tandlægeskræk, så har vi uddannet personale, som kender bekymringerne og frygten – og ved hvordan din oplevelse hos tandlægen bliver så behagelig som mulig.

Hos TandlægeCentret forpligter vi os til, at du får den bedst mulige tandpleje. Og det tager vi alvorligt. Både hvad gælder kvaliteten i din behandling samt god og personlig service. Som patient bliver du inddraget i planlægningen og behandlingen mest muligt, eller så meget som du ønsker det. Det er vigtigt med dialog og et behandlingsforløb med gennemsigtighed.

 

glad_tand
Tak for din besked. Dine tænder vil elske dig for det.
Vi kontakter dig, så hurtigt vi kan.

 

Tryghed, tillid og professionalisme

Alle behandlingsplaner laves i dialog med patienten og du får et fast og gældende prisoverslag, når denne er godkendt. Alle behandlinger udføres smertefrit med moderne bedøvelsesteknikker. Din tandlæge og tandplejer vil forklare mere om den behandling, du har brug for, inden vi går igang.

Det er afgørende for et godt samarbejde, at du føler dig tryg gennem hele forløbet. Derfor må du endelig stille alle de spørgsmål, du måtte komme på undervejs.

Vi glæder os til dit besøg i TandlægeCentret!

Finansiering
Enkel og attraktiv finansiering
hjerte
Sygeforsikringen "danmark"
Få tilskud til din behandling
kuffert
Forsikring
Husk at tjekke om din forsikring dækker
Praktisk info

AFBUD
Prioriter dine tider hos os højt. Skulle det blive nødvendigt at melde afbud, skal det ske mindst 2 dage før din tid. Ved akut opstået sygdom dog senest kl 8.00 samme morgen. Alle afbud skal ske på tlf. 86 42 37 55.

RKI
Er du registreret i RKI, skal du INDEN du kan booke en tid, indbetale 1.000 kr. på klinikken, eller via en aconto-regning, som du kan indbetale på.

KONTANTHJÆLP
Er du kontanthjælpsmodtager og skal ansøge kommunen om hjælp, er der et gebyr på 250 kr. for, at vi varetager dine interesser overfor kommunen ift tilskud, samt en egenbetaling på 1.000 kr. som skal indbetales, enten direkte på klinikken eller via girokort.