Dagens åbningstider Klinik: 08.00 - 15.00Telefon: 08.00 - 14.00

Klinikken holder lukket følgende fredage: 19/7, 26/7 og 2/8.

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering

Vil du af med din tandlægeskræk? Se hvordan vi kan hjælpe dig her

S6A1987

TandlægeCentret Vestertorv

Ny patient

Ønsker du at skifte til TandlægeCentret, så klarer vi alt det praktiske i forhold til indhentning af journal og røntgenbilleder, i det omfang det ønskes og er nødvendigt.

Vi er her for dig – ikke kun dine tænder

Steffen-Maria-og-Soeren-format-43

Rigtig mange konkurrerer i dag primært på at være de billigste. Vi konkurrerer udelukkende på at være de bedste og tilbyde højeste behandlingskvalitet og service.

Dit smil, dine tænder og din tandsundhed er en vigtig del af kroppen og fortjener den bedste behandling. Forestil dig at du fik valget imellem den bedste eller den billigste hofte-, knæ- eller måske øjenoperation på et offentligt sygehus. Her ville alle gå efter det bedste alternativ, da det er betalt over skatten.

Vi arbejder hele tiden på at blive endnu dygtigere, så vi altid kan tilbyde dig den allerbedste behandling. Derfor har vi også brugt lang lang tid på at sammensætte det helt rigtige team af kompetente medarbejdere, som er eksperter på hver deres område. Hos os er alle gode til få ting, i stedet for middelmådige til det hele, for så kan du få den bedste behandling – præcis på samme måde som offentlige sygehuse er inddelt i afdelinger med hver sit speciale.

Få den bedste løsning for dine tænder

Selvom der er en stor egenbetaling for tandbehandling, kan du stadig prioritere at få den bedste og ikke kun den billigste behandling. Er økonomien en udfordring, er vi eksperter i at lave skræddersyede behandlingsplaner tilpasset dine ønsker og dit økonomiske råderum.

Vi kan dele behandlingsplanen op i etaper og planlægge lidt længere ud i fremtiden, så du bedre kan lægge det ind i budgettet og på den måde stadig prioritere at få den bedste løsning – men over lidt længere tid. Det kan vi tale om, når vi ses på klinikken.

Hos TandlægeCentret forpligter vi os til, at du får den bedst mulige tandpleje. Og det tager vi alvorligt. Både hvad gælder kvaliteten i din behandling samt god og personlig service. Som patient bliver du inddraget i planlægningen og behandlingen mest muligt, eller så meget som du ønsker det. Det er vigtigt med dialog og et behandlingsforløb med gennemsigtighed.

Søren fortæller her meget mere om, hvordan vi laver langsigtede behandlingsplaner, som er tilpasset den enkeltes behov.

Soeren-og-Louise-format-32
S6A0638-1
Johan-og-Nanna-format-43-scaled
Palle-og-Dennis-format-kvadrat
S6A2576-1
tandlæge randers
Steffen-og-Heidi-format-kvadrat-1
Malene-og-Edel-format-169
S6A1132-1
Tina-i-sterilen-format-kvadrat
po8op7xd
Anders-og-Louise-format-kvadrat
Maria-og-Line-ved-stolen-format-kvadrat
S6A2123-1
S6A2893-1
Anders-og-Lone-format-kvadrat
S6A2821-1

Første besøg på klinikken

Første gang du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende. Du vil blive modtaget af en af vores tandlæger, og der vil være god tid til, at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov. At vælge behandler er ofte et spørgsmål om kemi og tillid.

Du må gerne udfylde formularen herunder, så kan vi hjælpe med at finde den rette behandler fra starten. Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor en uge. Hvis du har brug for akut hjælp, så ring til os på tlf. 86423755.

Når du udfylder formularen herunder, så giver du accept til at TandlægeCentret Randers må kontakte dig, samt må opbevare dine oplysninger på samme vilkår som det journalmateriale, der oprettes på dig, når du kommer på klinikken første gang.

Ny patient – Multistep

Praktisk info

AFBUD
Prioritér dine tider hos os. Skulle det blive nødvendigt at melde afbud, skal det ske mindst 2 dage før din tid – ved akut opstået sygdom dog senest kl. 08.00 samme morgen. Alle afbud skal ske på tlf. 86 42 37 55. For sent afbud og udeblivelse vil udløse gebyr.

PARKERING
Har du en aftale på 50 minutter eller derover, kan du henvende dig i receptionen og oplyse din bils registreringsnummer, så booker vi parkering for dig.

RKI
Er du registreret i RKI, skal du, INDEN du kan booke en tid, indbetale 1.000 kr. på klinikken eller via en acontoregning.

KONTANTHJÆLP/PENSION
Er du kontanthjælpsmodtager eller pensionist og skal ansøge kommunen om hjælp, er der et lille gebyr for, at vi håndterer din sag samt en årlig egenbetaling. Disse skal indbetales på klinikken eller via en acontoregning. Vi hjælper gerne, så ring til os og få nærmere oplysninger for den gruppe, du hører under.