Dagens åbningstider Lukket

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering her

Er du mellem 18 og 21 år? Se din mulighed for at få gratis tandlæge her

S6A0552-1

Din tandlæge i Randers

Tandlægeskræk

Vi tager altid din angst alvorligt og har forskellige redskaber til at hjælpe dig med at få en meget bedre oplevelse med at komme til tandlæge.

Lider du eller én du har kær af tandlægeskræk? Tandlægeskræk er desværre meget almindeligt; ca. 30 % af befolkningen er nervøse for at gå til tandlægen, mens derudover ca. 10 % lider af decideret odontofobi. Rigtig mange af vores nye patienter fortæller os om tidligere dårlige tandlægeoplevelser, som har sat sig i dem og udviklet angst. En angst de er frustrerede – og måske endda flove – over ikke at kunne kontrollere. Men der er slet ikke noget at være flov over.

Vi ved, hvordan du med tandlægeangst har det og tager dig seriøst. Vi skal ”bare” hjælpes ad med at give dig nok gode oplevelser til at overskrive de gamle dårlige. God information, ro og tålmodighed giver de fleste tryghed. Og så fornemmelsen af at være i gode hænder, hvilket vi kan garantere, at du er. Vi har stor erfaring med at håndtere og endda afhjælpe tandlægeskræk og modtager gladeligt mange henvisninger fra de patienter, vi har hjulpet igennem årene.

Hør Maria fortælle om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et bedre forløb.

Typisk forløb

  • Snak om dine ønsker og forventninger
  • Undersøgelse
  • Gennemgang af behandlingsplan og prisoverslag
  • Behandling efter behov med mange muligheder for beroligende tiltag
  • Vedligeholdende, regelmæssige eftersyn
Untitled_1.68.1

Efter min mening det bedste tandlægehus i Danmark. Min absolutte bedste anbefaling.

John, april 2023

Fantastisk sted med dygtig personale. Et meget professionelt sted. Giver gerne mine anbefalinger.

Annedorte, april 2023

Jeg er altid super tilfreds med den fine behandling hos TandlægeCentret. Søde og dygtige Ann rensede mine tænder uden smerter, og med hensyntagen til mine problemer med min luft. (Har Kol).

Kirsten, april 2023

Top behandling. Top produkt. Top udstyr. Helt igennem erfaring på topplan. Top medarbejdere.

Per, april 2023

Mia er yderst professionel i sit arbejde, og hun forstår samtidigt at skabe en god og afslappende atmosfære. Hun er god til at forklare hvad der sker. Endvidere er hun utrolig empatisk.

Ronny, april 2023

Dejligt venligt personale og blid behandling. Tid til undervisning af tandbørstning på fokusområde. Så godt tilfreds.

Bente, marts 2023

Den bedste tandlægeklinik. Dygtige tandlæge som bruger den tid der skal til for at man som patient føler sig tryg. Ny har jeg haft dem som tandlæge i knap 22 år og vil fortsætte med det så længe det er muligt. Stedet kan klart anbefales, især hvis man har tandlægeskræk.

Kristina, marts 2023

Jeg er ikke bange for at gå til tandlæge mere, da min tandlæge (Louise) kan berolige mig og fortæller mig alt hvad hun gør. Smilende personale, rolige omgivelser og så er min tandlæge professionel og ikke mindst rar😊

Malene, marts 2023

God service og søde ansatte. Kan helt sikkert anbefales.

Najannguaq, marts 2023

Den første tid

Marlene-og-Edel-i-recption-format-34

For at vi kan hjælpe dig med din tandlægeskræk, skal du starte med at bestille en tid. Og det er for mange lettere sagt en gjort. Ring og få en snak med vores søde receptionister eller send en mail og fortæl os om dine udfordringer. Jo mere vi får at vide, desto bedre kan vi tage hensyn.

Når tiden for dit besøg nærmer sig, vil du sikkert ubevidst begynde at lede efter undskyldninger for at ringe afbud. Men her er det vigtigt, at du holder dig selv fast på din gode beslutning om at komme i gang – mest for din egen skyld, men selvfølgelig også af respekt for os, som gerne vil give dig en god oplevelse og derfor sætter god tid af til dit besøg. Det gør os ekstra følsomme overfor afbud.

Besøg på klinikken

Når du kommer på klinikken, vil vi tage en god snak med dig; både om din historie med dine tænder, dine udfordringer og ønsker – men også om dine forventninger til os. Herefter vil vi lave en undersøgelse og til sidst snakke om behandlingsplaner og priser. Vi skræddersyr en plan til dig, så du kan følge med – også økonomisk. Mange føler efter det første besøg en kæmpe lettelse, da de dels er stolte over sig selv og dels har gjort sig mange tanker om, hvor omfattende og dyrt det hele garanteret vil blive. Ofte viser det sig slet ikke at være tilfældet.

Under de følgende behandlingsseancer vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine behov; nogle vil gerne have alt forklaret grundigt og følge med undervejs, og andre vil gerne have lov at ”zappe” ud og koncentrere sig om at se fjernsyn i loftet, høre medbragt musik eller andet. Vi har mange kort i ærmet for at lette processen for dig. Vi udbyder altid smertefri behandling. Herudover er der mulighed for beroligende medicin eller ultimativt narkose.

Veldokumenterede undersøgelser viser, at tandlægeskræk ofte er forbundet med nedsat livskvalitet, lavere selvværd, dårligere tandsundhed og som følge heraf dårligere helbred generelt. Så det er vigtigt at få behandlet din tandlægeskræk.

Svenne fortæller herunder, om sin rejse fra at skjule sine tænder til i dag at komme storsmilende ind på klinikken.

Untitled_1.21.1
Mia-undersoeger-format-54-1
S6A0056-1
Troels-med-pt-format-kvadrat
AW-og-lone-smil-3-scaled
S6A2482-1
S6A1987-1
S6A0588-1
Anne-Stine-og-Nanna-kirurgi-og-OR
R2A0204
Palle-tager-imod-pt-format-kvadrat
4-kollegaer-smil-scaled
S6A2101-1