Dagens åbningstider Klinik: 07.15 - 15.00Telefon: 07.30 - 14.45

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering

Vil du af med din tandlægeskræk? Se hvordan vi kan hjælpe dig her

IMG_0078-2

Din tandlæge i Randers

Narkosebehandling

Virker tanken om at få behandlet dine tænder helt uoverskuelig, så kan narkosebehandling måske hjælpe dig.

Ole2-1

Vi tilbyder tandbehandling i narkose til dig, der har særligt svært ved at gennemføre tandbehandling. Vi har stor erfaring i at håndtere tandlægeangst generelt, men nogle gange kan det være en fordel at få udført hele/en del af behandlingen under narkose.

På den måde kan man “starte på en frisk”, hvis man er særlig nervøs for behandling. Og efterfølgende komme ind i regelmæssig tandpleje igen, hvor det primært er eftersyn og tandrensninger og gode oplevelser på klinikken.

Vi samarbejder med Ole Risgaard, som er speciallæge i anæstesiologi og tidligere overlæge på OUH. Han kommer regelmæssigt på klinikken sammen med en af sine erfarne anæstesisygeplejersker. 

Tandbehandling i høj kvalitet

Tryghed og professionalisme

Dedikeret behandlerteam

Typer af narkosebehandling

Der er forskellige grader af narkose til forskellige situationer. Vi kan kun tilbyde narkose, hvis du ikke har sygdomme/tager medicin, der giver øget risiko under/efter narkosen. Det gennemgår vi med dig. Sikkerhed går forud for alt andet. Under hele forløbet er du under observation af vores anæstesilæge og anæstesisygeplejerske.

Vi modtager henvisninger fra mange andre tandklinikker.

Narkosebehandling koster 3.500 kr. for første time og 3.000 kr. pr. efterfølgende påbegyndt time. Du vil altid få et prisoverslag på både tandbehandling og narkosebehandling inden behandling.