Dagens åbningstider Klinik: 07.15 - 15.00Telefon: 07.30 - 14.45

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering

Vil du af med din tandlægeskræk? Se hvordan vi kan hjælpe dig her

Henvisningsklinik for private og kommunale klinikker

Større rekonstruktioner og kosmetisk tandbehandling

Mange års samlet erfaring i huset

S6A0232-1
S6A1867-1

Det bliver som bekendt mere og mere almindeligt for vores patienter at bevare deres egne tænder hele livet. Dette sker i takt med større fokus på forebyggende tandpleje, god tandbehandling og ikke mindst patienternes egen viden og ønske om sunde tænder. Samtidig oplever vi en tendens til større krav til pæne tænder. Dette giver unægtelig større behandlingsbehov, og vi ser alle alt fra både slidte tandsæt med behov for større rekonstruktioner til mindre, generende detaljer i tandsæt med behov for kosmetisk korrektion.

I TandlægeCentret arbejder tandlæge Søren Zedlitz Mikkelsen udelukkende med behandlings-planlægning, behandling af slid/erosioner, infraktioner og større rekonstruktioner samt kosmetisk tandbehandling. Søren har stor erfaring i behandling af alt fra mindre slidcases med plast og Dahls princip til store rekonstruktioner, hvor biddet er kollapset helt, og hvor der ofte også mangler en eller flere tænder. Søren underviser i “Infraktioner, plast og keramik” samt “Smiledesign, keramiske restaureringer og æstetisk plast”. Søren modtager i dag henviste patienter fra ortodontister og privatpraktiserende tandlæger fra det meste af Jylland.

S6A0447

Der tilbydes:

  • Alle typer facader i plast eller keramik
  • Behandling af tandtraumer
  • Den vanskeligt misfarvede fortand
  • Intern og ekstern tandblegning
  • Ændringer af tandform og -størrelse med plast, f.eks. efter OR
  • Lukning af diastemata
  • Større make-overs på krævende patienter

God mundhygiejne, stabile parodontale forhold og sunde apikale forhold er en forudsætning for behandling. Uanset opgaven arbejdes der altid med respekt for kæbeledspositionen og funktionen som det første. Herefter fokus på optimal holdbarhed, æstetik og patienttilfredshed. Der arbejdes digitalt i planlægningsfasen med digital artikulator, smile design software, digitale mock-ups og printede modeller.

Behandlingsplanlægning hos Søren består af en pakke, der inkluderer: undersøgelse, nødvendige røntgenbilleder og beskrivelse, kliniske fotos, 3shape Trios scanning, smiledesign (hvis indikation), analyse og behandlingsplan. Samt selvfølgelig prisoverslag og evt. opfølgende samtale. Undersøgelse, fotos og triosscan foretages ofte af en af vores erfarne tandplejere. Analyse, behandlingsplan, prisoverslag og samtale står Søren altid selv for. Prisen for denne pakke er 2000 kr. alt inkl.

Hvis der er større bidfunktionelle udfordringer og symptomer henvises internt til tandlæge Anders Wedel for udredning og behandling af dén del inden det videre arbejde. Vi prioriterer altid en grundig forventningsafstemning med patienten, inden vi går igang. Dette opnås ved mundtlig kommunikation og ofte visualisering med gennemgang af fotos/scanning. Der afsluttes med et skriftligt prisoverslag.

S6A2802-1
S6A2672-1
Soeren-og-Gitte-med-pt-format-kvadrat
Soeren-casemoede-format-34
smiledesign-kosmetisk-tp-format-kvadrat-1-scaled
Soeren-og-Louise-2-format-169
Palle-og-Xenia-format-43
Ian-med-pt-format-34
Soeren-og-Louise-format-32