x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Endodonti

Henvisningsklinik for private og kommunale klinikker

Kvalitet, professionalisme og tryghed – for dig som henviser og for din patient

Endodonti hos TandlægeCentret

De fleste endodontiske behandlinger kan heldigvis foretages i privat praksis med et fint resultat og en god prognose. Det er dog ikke altid, at behandlingen forløber ukompliceret. Der har gennem de seneste år været en stor teknologisk udvikling, og tænder, der tidligere har været håbløse, kan nu behandles med en høj grad af forudsigelighed.

I TandlægeCentret kan du henvise til tandlæge Kristian Illemann, som udelukkende arbejder med endodonti, og som har stor teoretisk viden såvel som praktisk erfaring. Kristian varetager alle typer endodontisk behandling fra smerteudredning, håndtering af kompleks anatomi, obliterering eller resorption, oplukning gennem kroner, ortograde og retrograde revisioner, fjernelse af stifter og udbedring af iatrogene skader til pædodontisk endodonti. Behandlinger udføres under mikroskop.

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
godkendt
Dedikeret behandlerteam

Patienten vil forud for besøget på klinikken blive ringet op og modtage relevant skriftlig information, herunder en prisaftale. Kristian arbejder udelukkende med faste priser.

Behandlingen udføres om muligt i én seance, og tanden afleveres med den påkrævede plastafslutning, således at patienten kan gå i en observationsperiode med minimal risiko for fraktur.

Obs: Hvis tanden ikke kan behandles, og patienten ønsker det, fjernes tanden på dagen.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:15 - 18:00
Telefon: 08:00 - 17:45
Du kan ringe til os på:
Priser
Tandtype Pris max. DK tilskud ca.
Insiciv 5.500,- kr. 1.000-1.500,- kr.
Præmolar 6.500,- kr. 1.200-1.800,- kr.
Molar 7.900,- kr. 1.400-2.000,- kr.

 

  • Tillæg ved behov for CBCT på 500,- kr. (påkrævet ved resorptionsbehandlinger)
  • Tillæg ved rodåbne tænder 1.000,- kr.
  • Tandfjernelse 2.500,- kr.
  • Konsultation uden behandling 2.000,- kr.
  • Udeblivelse 2.000,- kr.

Priserne er som nævnt faste. Således inkluderes som standard altid sufficient bedøvelse, nødvendige røntgen, Kofferdam, ultralydsskylning, varm vertikal rodfyldning samt plastrestaurering med overdækning hvis indiceret.

Ved behov inkluderer prisen: Revision, multible seancer, filfragmenthåndtering, stiftfjernelse, MTA-aflukning, stiftisættelse, gingivektomi og evt. lukket stubforlængelse ved dybe restaureringer mm.

Er der brug for yderligere kontrol eller komplikationsudredning, ses patienten til gratis konsultation, således sikrer vi, at patienten følges godt til dørs.