Dagens åbningstider Klinik: 07.15 - 19.00Telefon: 07.45 - 16.00

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering

Vil du af med din tandlægeskræk? Se hvordan vi kan hjælpe dig her

Henvisningsklinik for private og kommunale klinikker

Behandling under generel anæstesi

Vi tilbyder behandling under generel anæstesi til de patienter, som lider så meget af tandlægeangst, at de ikke er i stand til at gennemføre almindelig tandbehandling i vågen tilstand

IMG_0078-2

Alle tandlæger møder patienter med odontofobi – flere i en grad så tandbehandling ikke kan gennemføres trods alverdens velmenende tiltag. Det er svært for både behandleren og patienten. Hvis du står i den situation, kan vi hjælpe med behandling under generel anæstesi, så din patient kan starte på en frisk og fremadrettet opbygge gode oplevelser hos dig.

Vi samarbejder med Ole Risgaard, speciallæge i anæstesiologi og tidligere overlæge på OUH. Han kommer regelmæssigt på klinikken sammen med sine erfarne anæstesisygeplejersker. Vi kan tilbyde generel anæstesi til langt de fleste patienter, og vi vurderer selvfølgelig risikofaktorer for den enkelte patient. Selve tandbehandlingen udføres af den – til behandlingstypen – bedst egnede, erfarne tandlæge hos os.

Hvis du henviser for generel tandbehandling, vil vi gerne selv lave DG/UDGR og lægge behandlingsplanen ud fra dine inputs og din patients ønsker. Hvis du henviser for en specifik behandling, bedes du angive hvilken og sende relevant information og røntgen.

Behandling under generel anæstesi

Ole2-1

Henvisning for generel tandbehandling

Patientens første besøg på klinikken vil være en forundersøgelse, hvor vi optager anamnese og laver klinisk og radiologisk undersøgelse efter behov. Vi lægger en behandlingsplan og gennemgår denne samt forløbet med behandling i generel anæstesi med patienten. Patienten forberedes ydermere på, at der peroperativt kan vise sig behov for mindre ændringer i planen (og dermed prisen), og at den behandlende tandlæge i så fald er nødt til at træffe valg på patientens vegne. Henvises for generel behandlingsplan afregnes en DG/UDGR + evt. røntgen. Er planen lagt på forhånd afregnes en konsultation til 295 kr. Prisen for generel anæstesi er 3.500 kr. for første time, herefter 3.000 kr. pr. påbegyndt time. Der udleveres et skriftligt prisoverslag på den samlede, planlagte behandling.

Ved patientens næste besøg på klinikken udføres den aftalte behandling, hvor der selvfølgelig nås absolut mest muligt. Enkelte gange kan det være nødvendigt at aftale en opfølgende tid. Opvågning foregår under observation, og patienten overleveres efterfølgende til en ledsager.

Forløbet afsluttes ved behov med en kontrol eller sendes alternativt direkte tilbage til dig med en anbefaling om indkald til regelmæssige undersøgelser.

S6A1635-1
smiledesign-kosmetisk-tp-format-kvadrat-1-scaled
S6A0232-1
Maria-med-pt-format-45
Dennis-og-Stine-format-45-scaled
Steffen-og-Heidi-format-kvadrat
DSC_9991
Anne-Stine-med-OTP-format-45
Anders-og-Lone-format-kvadrat