Dagens åbningstider Klinik: 07.15 - 19.00Telefon: 07.45 - 16.00

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering

Vil du af med din tandlægeskræk? Se hvordan vi kan hjælpe dig her

Henvisningsklinik for private og kommunale klinikker

Bidfunktion

Temperomandinulær dysfunktion og smerte er et kompliceret felt, hvor diagnostik og behandling kan være et detektivarbejde, hvor der må undersøges omhyggeligt, tænkes bredt og mange gange behandles tværfagligt for at nå det ønskede mål.

IMG_4185

Bidfunktion hos TandlægeCentret

Hvis du ønsker en vurdering eller en behandling af en patient med en sådan problematik, kan du i TandlægeCentret henvise til tandlæge Anders Wedel. Anders har arbejdet indgående med biddets funktion og dysfunktion i fem år – alt fra mindre beslibninger, over skinnebehandlinger og til større rekonstruktioner. Han deltager aktivt i kurser i både ind- og udland og er inspireret af bl.a. Michael Melkers, Tif Qureshi og Morten Worsøe.

Når du henviser din patient, vil vedkommende blive indkaldt til en gennemgribende undersøgelse, hvor vi optager anamnese og laver klinisk og radiologisk undersøgelse efter behov. Vi arbejder med 3shape software og har investeret i T-Scan setup til digital analyse af okklusion og artikulation. Vi lægger en behandlingsplan og gennemgår denne samt forløbet med behandling med patienten. Behandlingen vil hyppigt indebære en skinnebehandling. Afhængigt af skinnetype kan dette vise sig at være eneste behandling, eller det kan være første led i at afsøge mandiblens mest afslappede position. Denne kan så videre skabe udgangspunkt for en korrektion af bidet eller i nogle tilfælde rekonstruktion af tandsættet som helhed.

Vi har stor respekt for dig som henviser og holder os som udgangspunkt til den henviste problematik. Hvis der er behov for større behandlinger, rådfører vi os selvfølgelig altid med dig først.

Prisen for henvisning er 3.500 kr. Denne indebærer 45 min. gennemgribende undersøgelse, nødvendige røntgenbilleder samt individuel behandlingsplan med telefonisk opfølgning. Prisen for evt. skinne tillægges og er 4.500 kr. inkl. justering og en kontrol. Som du nok ved, bruges der meget tid udover selve stoletiden til at få vurderet det indsamlede materiale, valgt den rigtige fremgangsmåde og fulgt op. Vi prioriterer altid en grundig forventningsafstemning med patienten, så vedkommende forstår omfanget af det arbejde, der betales for.

Bidfunktion-skinne-scaled
Kursusbillede-format43
S6A1834-1
DSC_1111-1
Casemoede-format-43
Anders-og-Louise-format-kvadrat
IMG_4185-scaled