Dagens åbningstider Klinik: 07.15 - 19.00Telefon: 07.45 - 16.00

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering

Vil du af med din tandlægeskræk? Se hvordan vi kan hjælpe dig her

Tandretning med usynlig bøjle

Invisalign

Tiden hvor selv simpel tandregulering var både omstændig og resulterede i en mund fyldt med metal og store “togskinner” er ovre.

Med Invisalign får du rettet tænderne med næsten usynlige tandbøjler i form af plastikskinner, så du kan fortsætte din normale hverdag, som du plejer.

Johan-og-pt-format-43

Tandretning med usynlige skinner

Stock-boejle-tcv-8

Rigtig mange voksne er kede af deres smil, men kan ikke overskue at få tænderne rettet med synlige “togskinner”. Mange synes det er pinligt og kosmetisk skæmmende at skulle gå med en synlig tandbøjle, og de er nervøse for, at det påvirker deres livsstil og trivsel negativt – både privat og på arbejde.

Sådan behøver det ikke at være. Vi kan rette dine tænder med Invisalign, som er næsten usynlige tandbøjler (skinner) til tandregulering. De færreste vil opdage, at du har dem på, og du kan smile under hele behandlingen. Denne diskrete type tandbøjle er enormt populær på verdensplan og baseret på digitale scanninger og 3D print.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en diskret tandreguleringsløsning bestående af en serie af næsten usynlige, gennemsigtige plastikskinner (aligners), som hurtigt, forudsigeligt og sikkert flytter tænderne. Tandskinnerne udformes individuelt efter dine tænder og fjernes nemt og simpelt fra munden, når du skal spise, eller der skal skiftes til næste sæt. Behandlingen og forløbet afhænger af tandstillingens kompleksitet, men typisk vil hvert sæt aligners skulle bruges i to uger ad gangen og heraf minimum 22 timer dagligt.

Invisalign er en af de mest avancerede og effektive metoder til at rette skæve tænder og foretrækkes af en lang række patienter som følge af den næsten usynlige og minimalt genererende løsning. Tænderne rettes løbende i takt med skift mellem tandskinnerne, og bruges indtil det ønskede resultat er opnået

Tandbehandling i høj kvalitet

Tryghed og professionalisme

Dedikeret behandlerteam

Typisk anvendelse af Invisalign

Følgende tandstillingsproblemer kan afhjælpes med Invisalign:

  • Uregelmæssig tandstilling (skæve tænder)
  • Trangstillede (tætsiddende/overlappende tænder)
  • Mellemrum imellem de forreste tænder
  • Over-/underbid
  • Uregelmæssigheder i bid

Gennemprøvet og dokumenteret tandretning med Invisalign

Invisalign er den mest kendte og gennemprøvede type af clear aligners. Behandling med Invisalign inddeles i to niveauer afhængig af behovet for tandflytninger. Du får et overslag inden behandling.

  • GO: Op til 14 aligners. De forreste 6 tænder kan flyttes. Priser fra 20-30.000 kr.
  • FULL: Fra 15 aligners. Alle tænder kan flyttes. Priser fra 30-55.000 kr.

Vi lægger altid individuelle planer og beregner en individuel pris afhængig af, hvor mange skinner der skal bruges, og hvor lang tid behandlingen forventes at tage.

Laura var ked af sine slanke fortænder og mellemrum i over- og underkæben, samt at tænderne ikke stod symmetrisk. Hun valgte behandling med clear aligners. Udover den kosmetiske gevinst, fik Laura samtidigt løst et funktionelt problem med dybt bid og har nu både optimal funktion og et flot og harmonisk smil.

Er tandregulering noget for dig?

Et ønske om tandregulering er ofte fulgt af en række spørgsmål og til tider bekymringer. Ring og book en tid til konsultation hos en af vores dygtige specialtandlæger – eller send os en mail og vi vil forsøge at svare så grundigt som muligt.