Dagens åbningstider Lukket

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering her

Er du mellem 18 og 21 år? Se din mulighed for at få gratis tandlæge her

Specialtandlægeklinik for tandregulering

Specialtandlæger i ortodonti

I Randers Tandregulering har vi to specialtandlæger, så du ikke skal vente for længe på en tid

IMG_0005-3

Vores specialtandlæger Johan og Troels

Hos Randers Tandregulering har vi erfarne og dygtige bøjletandlæger (specialtandlæger i ortodonti), som behandler både børn, unge og voksne med faste bøjler eller Invisalign.

Vi modtager henvisninger fra andre tandklinikker – men du er også meget velkommen, hvis du selv henvender dig direkte.

Johan-format-45

Specialtandlæge Johan Corydon Knudsen

Johan Corydon Knudsen er uddannet tandlæge i 2004 og siden specialtandlæge i ortodonti.

Johan har arbejdet med mange områder af ortodontien og har således både arbejdet i kommunalt regi med børn og unge, i privat regi med voksne, i hospitalsregi på Ganespalteafdelingen, med undervisning på Tandlægeskolen og med kursusvirksomhed for almindelige tandlæger.

Specialtandlæge Troels Strickertsson

Troels Strickertsson er uddannet tandlæge i 2004 og siden specialtandlæge i ortodonti.

Troels har både arbejdet i kommunalt regi med børn og unge, i privat regi med voksne og med undervisning på Tandlægeskolen.

Troels-format-45-scaled

Hvad betyder specialtandlæge i ortodonti?

  • Beskyttet titel for bøjletandlæge
  • Fem + tre års universitetsuddannelse
  • Garanti for højest mulige faglighed og tryghed i bøjlebehandlinger

”Specialtandlæge i ortodonti” er en beskyttet titel, som kun rigtige bøjletandlæger må benytte sig af. En rigtig bøjletandlæge har – udover den almindelige femårige universitetsuddannelse og flere års arbejdserfaring som tandlæge – en treårig universitetsuddannelse i ortodonti.

Dette giver den faglighed, der skal til til bøjlebehandlinger, som nemt kan være mere komplicerede, end man umiddelbart forestiller sig.

Mange almindelige tandlæger tilbyder i dag behandling med Invisalign og andre Clear Aligners (gennemsigtige tandbøjler) til retning af skæve tænder. Dette kan være lidt billigere og går ofte fint, hvis behandlingen er simpel. Men går der noget galt i planlægningen eller udførslen af tandretningen, kan det være svært at råde bod på.

I TandlægeCentret står vi for kvalitet, professionalisme og tryghed frem for alt, og derfor udføres alle tandreguleringsbehandlinger i dag af specialtandlæger. Du får altså én fast bøjletandlæge, som følger dig før, under og efter et eventuelt behandlingsforløb.

Det skal nævnes, at retainere også laves af vores almindelige tandlæge, Anne Stine Hedelund, som har ekstra uddannelse og erfaring indenfor området.

Forholdsregler og risici

Der er få risici ifm. tandretning – selvfølgelig afhængig af, hvor omfattende behandlingen er. Du vil blive grundigt informeret om både generelle og individuelle risici inden opstart.

Noget af det vigtigste under din behandling er, at du er meget omhyggelig med din mundhygiejne. Specielt med fast apparatur er det svært at holde tænderne rene, og du skal forvente at bruge ekstra tid. Alternativt er der stor risiko for tandkødsbetændelse og caries/huller i tænderne. Bruger du Invisalign tandbøjle, fjernes skinnen nemt inden tandbørstning og renhold imellem tænderne, hvilket gør det nemmere.

Din bøjletandlæge vil forklare dig, hvad du skal være opmærksom på, og vise dig tips og tricks til at opretholde en god mundhygiejne under din tandregulering.

Efter min mening det bedste tandlægehus i Danmark. Min absolutte bedste anbefaling.

John, april 2023

Fantastisk sted med dygtig personale. Et meget professionelt sted. Giver gerne mine anbefalinger.

Annedorte, april 2023

Jeg er altid super tilfreds med den fine behandling hos TandlægeCentret. Søde og dygtige Ann rensede mine tænder uden smerter, og med hensyntagen til mine problemer med min luft. (Har Kol).

Kirsten, april 2023

Top behandling. Top produkt. Top udstyr. Helt igennem erfaring på topplan. Top medarbejdere.

Per, april 2023

Mia er yderst professionel i sit arbejde, og hun forstår samtidigt at skabe en god og afslappende atmosfære. Hun er god til at forklare hvad der sker. Endvidere er hun utrolig empatisk.

Ronny, april 2023

Dejligt venligt personale og blid behandling. Tid til undervisning af tandbørstning på fokusområde. Så godt tilfreds.

Bente, marts 2023

Den bedste tandlægeklinik. Dygtige tandlæge som bruger den tid der skal til for at man som patient føler sig tryg. Ny har jeg haft dem som tandlæge i knap 22 år og vil fortsætte med det så længe det er muligt. Stedet kan klart anbefales, især hvis man har tandlægeskræk.

Kristina, marts 2023

Jeg er ikke bange for at gå til tandlæge mere, da min tandlæge (Louise) kan berolige mig og fortæller mig alt hvad hun gør. Smilende personale, rolige omgivelser og så er min tandlæge professionel og ikke mindst rar😊

Malene, marts 2023

God service og søde ansatte. Kan helt sikkert anbefales.

Najannguaq, marts 2023

Er tandregulering noget for dig?

Et ønske om tandregulering er ofte fulgt af en række spørgsmål og til tider bekymringer. Ring og book en tid til konsultation hos en af vores dygtige specialtandlæger – eller send os en mail og vi vil forsøge at svare så grundigt som muligt.