Dagens åbningstider Klinik: 08.00 - 15.00Telefon: 08.00 - 14.00

Klinikken holder lukket følgende fredage: 19/7, 26/7 og 2/8.

Overvejer du at få rettet dine tænder? Se mere om tandregulering

Vil du af med din tandlægeskræk? Se hvordan vi kan hjælpe dig her

Specialtandlægeklinik for tandregulering

Specialtandlæger i ortodonti

I Randers Tandregulering har vi to specialtandlæger, så du ikke skal vente for længe på en tid

IMG_0005-3

Vores specialtandlæger Johan og Troels

Hos Randers Tandregulering har vi erfarne og dygtige bøjletandlæger (specialtandlæger i ortodonti), som behandler både børn, unge og voksne med faste bøjler eller Invisalign.

Vi modtager henvisninger fra andre tandklinikker – men du er også meget velkommen, hvis du selv henvender dig direkte.

Johan2-1

Specialtandlæge Johan Corydon Knudsen

Johan Corydon Knudsen er uddannet tandlæge i 2004 og siden specialtandlæge i ortodonti.

Johan har arbejdet med mange områder af ortodontien og har således både arbejdet i kommunalt regi med børn og unge, i privat regi med voksne, i hospitalsregi på Ganespalteafdelingen, med undervisning på Tandlægeskolen og med kursusvirksomhed for almindelige tandlæger.

Specialtandlæge Troels Strickertsson

Troels Strickertsson er uddannet tandlæge i 2004 og siden specialtandlæge i ortodonti.

Troels har både arbejdet i kommunalt regi med børn og unge, i privat regi med voksne og med undervisning på Tandlægeskolen.

Troels2

Hvad betyder specialtandlæge i ortodonti?

  • Beskyttet titel for bøjletandlæge
  • Fem + tre års universitetsuddannelse
  • Garanti for højest mulige faglighed og tryghed i bøjlebehandlinger

”Specialtandlæge i ortodonti” er en beskyttet titel, som kun rigtige bøjletandlæger må benytte sig af. En rigtig bøjletandlæge har – udover den almindelige femårige universitetsuddannelse og flere års arbejdserfaring som tandlæge – en treårig universitetsuddannelse i ortodonti.

Dette giver den faglighed, der skal til til bøjlebehandlinger, som nemt kan være mere komplicerede, end man umiddelbart forestiller sig.

Mange almindelige tandlæger tilbyder i dag behandling med Invisalign og andre Clear Aligners (gennemsigtige tandbøjler) til retning af skæve tænder. Dette kan være lidt billigere og går ofte fint, hvis behandlingen er simpel. Men går der noget galt i planlægningen eller udførslen af tandretningen, kan det være svært at råde bod på.

I TandlægeCentret står vi for kvalitet, professionalisme og tryghed frem for alt, og derfor udføres alle tandreguleringsbehandlinger i dag af specialtandlæger. Du får altså én fast bøjletandlæge, som følger dig før, under og efter et eventuelt behandlingsforløb.

Forholdsregler og risici

Der er få risici ifm. tandretning – selvfølgelig afhængig af, hvor omfattende behandlingen er. Du vil blive grundigt informeret om både generelle og individuelle risici inden opstart.

Noget af det vigtigste under din behandling er, at du er meget omhyggelig med din mundhygiejne. Specielt med fast apparatur er det svært at holde tænderne rene, og du skal forvente at bruge ekstra tid. Alternativt er der stor risiko for tandkødsbetændelse og caries/huller i tænderne. Bruger du Invisalign tandbøjle, fjernes skinnen nemt inden tandbørstning og renhold imellem tænderne, hvilket gør det nemmere.

Din bøjletandlæge vil forklare dig, hvad du skal være opmærksom på, og vise dig tips og tricks til at opretholde en god mundhygiejne under din tandregulering.

Er tandregulering noget for dig?

Et ønske om tandregulering er ofte fulgt af en række spørgsmål og til tider bekymringer. Ring og book en tid til konsultation hos en af vores dygtige specialtandlæger – eller udfyld formularen herunder og vi vil forsøge at svare så grundigt som muligt.

Kontakt vedrørende tandregulering