x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Panoramarøntgen og CBCT

Henvisningsklinik for private og kommunale klinikker

Kvalitet, professionalisme og tryghed – for dig som henviser og for din patient

Panoramarøntgen og CBCT

I TandlægeCentret kan du henvise til panoramarøntgen eller CBCT (Cone Beam Computer Tomography). Vi har i 2021 opgraderet til det prisvindende KaVo OP3D røntgen system.

Et panoramarøntgen giver et fantastisk overblik over kæber og tænder og bidrager til en god og gennemtænkt behandlingsplan. Denne mulighed vil vi gerne dele med dig og din patient, og du kan henvise til en panoramaoptagelse inkl. beskrivelse til 795,- kr.

CBCT anvendes i stigende grad som led i behandlingsplanlægningen af forskellige odontologiske problemstillinger. En CBCT er en forenklet udgave af den medicinske CT-scanning med højere spatial opløsning og mindre stråledosis. Stråledosis er dog stadig højere end ved konventionelle todimensionelle optagelser, og vi er derfor meget opmærksomme på kun at anvende optagelsen på korrekt indikation – klik her (åbner Pdf). Du kan henvise til en CBCT-optagelse med et lille eller et stort undersøgelsesfelt og prisen varierer fra 1.500-2.500,- kr.

Din patient skal møde på klinikken en enkelt gang til selve optagelsen, og du vil snarest herefter modtage relevante billedudsnit samt beskrivelse via EDI-portalen.

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
godkendt
Dedikeret behandlerteam

I henhold til gældende lovgivning fra Sundhedsstyrelsen vedr. røntgenhenvisninger skal følgende overholdes:

Din henvisning skal omfatte følgende informationer, hvilket opfyldes, når du henviser via EDI.

  • Dato for henvisning
  • Patientnavn og CPR-nr.
  • Henvisende klinik, henvisers navn og stilling
  • Tidligere relevante undersøgelser og behandlinger

Ydermere ser vi meget gerne, at du vedhæfter den/de 2D-optagelser, der har givet anledning til ønske om yderligere optagelser.

Vi skal oplyse dig om den effektive stråledosis, din patient udsættes for ved en given røntgenoptagelse – klik her (åbner Pdf).

Når vi har modtaget din henvisning, skal den – hos os – klinisk ansvarlige sundhedsperson vurdere berettigelsen af optagelsen og kontakte dig ved tvivlsspørgsmål eller kommentarer.

Vi åbner igen på mandag:
Klinik: 07:15 - 19:00
Telefon: 07:30 - 17:45
Du kan ringe til os på: