x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Tandeftersyn Randers

Som patient i TandlægeCentret indkalder vi dig til tandeftersyn helt efter dit behov. Det kan være et eftersyn hver 12-15 mdr., hvis du ikke har nogen sygdom i hverken tænder eller tandkød. Har du derimod sygdom i tænder eller tandkød, kalder vi dig til tandeftersyn hver 3-6 md.

Du har måske hørt om, at vi skal opdele alle patienter i grøn, gul eller rød kategori. Dvs. ved hvert tandeftersyn tager vi stilling til, hvilken kategori du nu tilhører, og hvor ofte du skal komme til eftersyn.

Ring og bestil en tid
Ring pĂĄ tlf. 86 42 37 55
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandeftersyn
  • Grundig undersøgelse af tænder, tandkød, slimhinder og bidfunktion
  • Snak om behandlingsmuligheder og info om forløb
  • Prisoverslag
  • Smertefri behandling af det der evt. skal laves – og i det tempo du kan være med til
Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam
Regelmæssige tandeftersyn

Ved et almindeligt tandeftersyn vurderer vi altid, om det er nødvendigt at supplere undersøgelsen med røntgenbilleder. Det er netop det et eftersyn går ud på: at begrænse sygdommen inden den vokser sig større. Det vi ser efter på røntgenbilleder er, om der er huller, om der er sygdom i knoglen, om niveauet af knogle er normalt, og om der ellers er forandringer sammenlignet med tidligere røntgenbilleder, der er taget ved tandeftersyn.

Det vigtigt at overholde intervallet for tandeftersyn, da vi har mulighed for at opdage evt. sygdom i tide og forebygge.

Vi ĂĄbner igen i morgen:
Klinik: 07:15 - 18:00
Telefon: 08:00 - 17:45
Kontakt os
Du kan ringe til os pĂĄ:
Bestil tid her

Pris for tandeftersyn

Et tandeftersyn koster det samme hos alle tandlæger i Danmark, da vi er underlagt sygesikringen. Tandlægeforeningen forhandler hvert år med regionerne om tilskuddet til tandeftersyn og andre ydelser som tandrensninger, røntgenbilleder mv.
Se alle vores priser »

I Tandlægecentret udfører både tandplejere og tandlæger tandeftersyn. Har du brug for et eftersyn, er du velkommen til at kontakte os. Både hvis du er ny patient, eller hvis der er sket forandringer i dit tandsæt siden sidst.

Hver gang vurderer vi, om der evt. skal laves en behandlingsplan. Det kan være nødvendigt, hvis du ikke har været til tandeftersyn i flere år. Eller hvis du pga. sygdom eller andre forhold har et behandlingsbehov ud over det sædvanlige.

Ved en større behandlingsplanlægning tager vi ofte flere røntgenbilleder og evt. et panorama- billede (som viser alle dine tænder) end hvis det bare var et almindeligt tandeftersyn. Ved en behandlingsplanlægning tager vi også ofte fotos af dine tænder samt en Trios 3d scanning (ikke røntgen med 3d kamera) til digitale modeller, for at kunne vise dig dine muligheder for sunde nye tænder.

 

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient i Tandlægecentret.
Kontakt os
godkendt
Randers Tanderegulering
Overvejer du tandregulering?
Læs mere
gris
Finanseiring
Finansier din tandbehandling hos TandlægeCentret i samarbejde med DENTI.
Læs mere
Anmeldelser
Patienter hos TandlægeCentret giver 4,9 ud af 5 stjerner.
Læs anmeldelser