x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Tandblegning Randers

– Få flotte hvide tænder med tandblegning

Tandblegning er en oplagt mulighed, hvis man ønsker lysere tænder. Der er to former for tandblegning:

  • Hjemmeblegning af tænderne med individuelt fremstillet skinne. Mest almindelige blegning som alle kan fĂĄ glæde af.
  • Intern blegning af tænder ved misfarvning efter rodbehandling eller traume.
Ring og bestil en tid
Ring pĂĄ tlf. 86 42 37 55
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandblegning
  • MĂĄling af tandfarve inden start
  • Aftryk til blegeskinner
  • Fremstilling af gibsmodeller og individuelle blegeskinner
  • Udlevering af blegeskinner og instruktion i brug

 

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam
Hvide tænder med tandblegning

Hjemmeblegning med opalescene tandblegning

Her på klinikken tilbyder vi hjemmeblegning med rigtig gode resultater. Hjemmeblegning betyder at man lysner dine tænder generelt. Vi fremstiller blegeskinner, der passer præcist til dine tænder, og opfylder derved alle de skarpe lovkrav til hjemmeblegning. En hjemmeblegning med individuelt fremstillede skinner er en sikker behandling der sikrer et flot og holdbart resultat. Vi anvender kun blegegel fra en af verdens absolut førende producenter, nemlig Ultradent med produktet “Opalescence”.

Se mere pĂĄ opalescence.com. Her finder du fine eksempler pĂĄ hvad der er muligt samt yderligere beskrivelse af behandlingen.

Vi ĂĄbner igen i morgen:
Klinik: 07:15 - 18:00
Telefon: 08:00 - 17:45
Kontakt os
Du kan ringe til os pĂĄ:
Bestil tid her

Intern blegning af en tand

En tand kan blive misfarvet efter en rodbehandling. Dette skyldes at farvestoffer fra blødning inde i tanden kan trænge ud i tanden og gøre den misfarvet. Ofte i en blålig, grålig eller brunlig nuance. Dette kan være til stor gene og mange mister lysten til at smile, når de har en eller flere tænder de er flove over. Idag man vi i mange tilfælde lysne tanden ved at blege den indefra. Det er en skånsom procedure hvor vi fjerner lidt af den gamle rodbehandling i toppen. Herefter lægger vi et blegemiddel ind i hulrummet i tanden og lukker til med en midlertidig fyldning. Det kræver ofte flere besøg, men af kort varighed, inden den interne blegning er færdig. Hvis tanden i øvrigt er intakt er en intern blegning ofte den endelige behandling. Er tanden i forvejen forsynet med plast eller gammel facade/krone kan de ofte være nødvendigt med en ny facade/krone efterfølgende. Denne vil så kunne laves langt flottere end tidligere da grundfarven i tanden nu vil være mere naturlig.

Din tandlæge kan fortælle om en intern blegning er det rette for dig.

Hvordan virker det?
Misfarvninger kan sidde både udenpå tænderne og længere inde i tanden i mikroskopiske sprækker og porositeter. Misfarvningerne skyldes farvestoffer (pigment) der aflejres med tiden. Vores blegegel indeholder aktive stoffer der frigør iltpartikler, som nedbryder farvestofferne. Det er kun blegegeler der har en effekt på de farvestoffer der sidder i de dybere dele af tanden. Resultatet er lysere tænder og et flot smil!

Kan alle få bleget sine tænder?
En tandblegning i TandlægeCentret er en forudsigelig og sikker behandling. Tænder er forskellige og behandlingstiden for en tandblegning kan variere. Vi vil snakke med dig om dine forventninger til den endelige farve på tænderne og vurdere om det er realistisk. Kroner, broer, fyldninger og facader bleges ikke. Det skal der tages højde for inden behandlingen. Tal med din tandlæge eller tandplejer, om en tandblegning kan være en løsning for dig.

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient i TandlægeCentret.
Kontakt os
godkendt
Randers Tandregulering
Overvejer du tandregulering?
Læs mere
gris
Finansiering?
Finansier din tandbehandling hos TandlægeCentret i samarbejde med DENTI.
Læs mere
Anmeldelser
Patienter hos TandlægeCentret giver 4,9 ud af 5 stjerner.
Læs anmeldelser