x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Forholdsregler og ricisi

Specialtandlægeklinik for tandregulering - underafdeling til TandlægeCentret

Kvalitet, professionalisme og tryghed - for både ung og voksen

Forholdsregler og ricisi

Der er få ricisi ifbm. tandretning – selvfølgelig afhængig af, hvor omfattende behandlingen er. Du vil blive grundigt informeret om både generelle og individuelle ricisi inden opstart.

Noget af det vigtigste under din behandling er, at du er meget omhyggelig med din mundhygiejne. Specielt med fast apparatur er det svært at holde tænderne rene, og du skal forvente at bruge ekstra tid. Alternativt er der stor risiko for tandkødsbetændelse og caries/huller i tænderne. Bruger du Invisalign tandbøjle, fjernes skinnen nemt inden tandbørstning og renhold imellem tænderne, hvilket gør det nemmere.

Din bøjletandlæge vil forklare dig, hvad du skal være opmærksom på, og vise dig tips og tricks til at opretholde en god mundhygiejne under din tandregulering.

Er tandregulering noget for dig?

Ring og book en tid til konsultation hos en af vores dygtige specialtandlæger eller udfyld formularen her på siden.

Tlf. 86 42 37 55

 

Send besked til Randers Tandregulering

Et ønske om tandregulering er ofte fulgt af en række spørgsmål og til tider bekymringer. Udfyld formularen herunder og vi vil forsøge at svare så grundigt som muligt.