x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Åbningstider i påsken kl. 8-15. Telefonen er åbent fra kl. 8-14. God påske 🥚
Luk besked

Tandkirurgi Randers

– smertefrit og højt specialiseret

Hos TandlægeCentret har vi et højtuddannet team af tandlæger og tandplejere indenfor kirurgiske indgreb og tilbyder derfor alle typer tandkirurgiske behandlinger i vores egen klinik. Alle kirurgiske behandlinger udføres smertefrit og vi garanterer, at bedøvelsen lægges af nogle af landets bedste specialister på området. Typiske indgreb med tandkirurgi kan være i forbindelse med knogleopbygning, parodontose, rodbehandling, fjernelse af visdomstænder eller kosmetiske tandkødsoperationer.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 42 37 55
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med tandkirurgi
  • Overslag og gennemgang af behandlingsplan
  • Grundig lokalbedøvelse og steril opdækning
  • Udførsel af kirurgisk indgreb
  • Kontrol og fjernelse af evt. suturer

 

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam
Tandkirurgisk behandling

Er du nervøs inden behandlingen anbefaler vi som regel beroligende medicin, som vi har rigtig god erfaring med. Vi kalder det ofte “lattergas på pilleform”, da effekten kan sammenlignes. Rigtig mange som ellers har insisteret på at komme i fuld narkose, har fået behandling med rigtig godt resultat på den måde. Og sparet en masse penge og ricisi for komplikationer i forbindelse med narkose.

Hele vores team, både tandlæger og klinikassistenter, går meget op i at vores kirurgiske behandlinger foregår sterilt – for din sikkerhed. Vi anvender altid nyeste materialer og teknikker som der er solidt videnskabeligt grundlag bag.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:15 - 19:00
Telefon: 07:30 - 16:00
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Vi udfører følgende tandkirurgiske behandlinger

Alle typer implantatbehandlinger. Vi modtager henvisninger fra andre tandlæger og tandteknikere. Læs mere under implantatbehandling.

 

Knogleopbygning i forbindelse med implantatbehandling

Når man fjerner en eller flere tænder forsvinder knoglen hurtigt. Skal der efterfølgende laves en implantatbehandling er der ikke altid knogle nok. I så fald er vi i stand til at bygge ny knogle op. Vi bruger som regel en blanding af din egen og kunstig knogle. Ofte blandet med et stof kaldet A-PRF, som findes i dit eget blod. Vi er en af de få klinikker i danmark der bruger A-PRF teknikken. A-PRF står for Advanced Platelet Rich Fibrin, som er de komponenter i blodet der tiltrækker nye blodkar, og på den måde opnår bedst mulig heling. Når vi bruger A-PRF tager vi en blodprøve på klinikken og behandler den i en centrifuge, som du måske kender det fra hospitalet. Vi samarbejder med en læge når vi tager blodprøver. Læs mere på http://puredent.dk/a-prf/

 

Parodontose kirurgi

Er dine tænder ramt af paradentose kan det nogle gange være nødvendigt at foretage en paradentose operation for at få sygdommen under kontrol. Nogle gange kan det være aktuelt at bruge et stof kaldet Emdogain. Vores dygtige tandlæge Maria Boddum står for alle parodontal kirurgiske behandlinger og er højt uddannet i dette.

 

Kirurgisk rodbehandling eller retrograd rodbehandling

Er en rodbehandling fejlet og kan den ikke gøres bedre ved at lave en ny rodbehandling laves en retrograd rodfyldning. Det betyder at man laver et lille kirurgisk indgreb hvor rodspidsen og betændelsen fjernes. Herefter laves der en fyldning på selve rodspidsen. Michael Lindtoft, som er særligt højt uddannet i alle typer rodbehandling, udfører alle kirurgiske rodbehandlinger. Han anvender de bedste teknikker og materialer og arbejder med et kraftigt operationsmikroskop som gør at han kan se selv de mindste detaljer. Succesraten på en retrograd rodbehandling er på ca 85 %.

 

Fjernelse af visdomstænder

Vi har stor erfaring i at fjerne visdomstænder. Har en visdomstand gentagne gange givet problemer eller ligger den således at risikoen for skade på nabotanden er stor, anbefaler vi ofte af få den fjernet.

 

Kosmetiske tandkødsoperationer

Et flot smil handler ikke kun om tænder men også hvordan dit tandkød ser ud. Nogle gange er det nødvendigt at justere dit tandkødsniveau for at skabe symmetri og harmoni i dit smil. Kosmetiske tandkødsoperationer er som regel minimalt invasive og giver få gener bagefter.

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient i Tandlægecentret.
Kontakt os
godkendt
Randers Tandregulering
Overvejer du tandregulering?
Læs mere
gris
Finansering
Finansier din tandbehandling hos TandlægeCentret i samarbejde med DENTI.
Læs mere
Anmeldelser
Patienter hos TandlægeCentret giver 4,9 ud af 5 stjerner.
Læs anmeldelser