x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Slid / syreskader

Vi har stor erfaring i at behandling slidte og/eller tænder med syreskader. Vi starter altid med at finde årsagen til problemet. Har du syreskader er behandlingen ofte at stoppe indtaget af syreholdige drikke og fødevarer, og bygge den manglende tandsubstans op med plast.

Er dine tænder slidte undersøger vi først din bidfunktion hvor vi ser på dine kæbeled, muskler og tandkontakter. Ofte sammen med en 3d Triosscanning der digitalt kan analysere dit bid. Et ubehandlet slid kan give spændingshovedpine og endda nakkesmerter. Ud over selvfølgelig at lave stor skade på tænderne. Når din optimale kæbeleds position er registreret kan vi bygge tænderne op igen til god tyggefunktion, minimal muskelaktivitet og til et flot naturligt smil.

 

Nedenstående er et eksempel på hvordan vi ved at kombinere moderne digitale teknologier, og minimalt invasive teknikker med plast eller keramik, kan behandle slid/syreskader – elegant og forudsigeligt!

 

 

 

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:15 - 18:00
Telefon: 08:00 - 17:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her
briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient i Tandlægecentret.
Kontakt os
godkendt
Randers Tandregulering
Overvejer du tandregulering?
Læs mere
gris
Finanseiring
Finansier din tandbehandling hos TandlægeCentret i samarbejde med SPARXPRES.
Læs mere
Hjertehaand
Anmeldelser
Patienter hos TandlægeCentret giver 4,9 ud af 5 stjerner.
Læs anmeldelser