x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Vores specialtandlæger

Specialtandlægeklinik for tandregulering - underafdeling til TandlægeCentret

Kvalitet, professionalisme og tryghed - for både ung og voksen

Vores specialtandlæger - mød Johan og Troels!

Hos Randers Tandregulering har vi erfarne og dygtige bøjletandlæger (specialtandlæger i ortodonti), som behandler både børn, unge og voksne med faste bøjler eller Invisalign. Vi modtager henvisninger fra andre tandklinikker – men du er også meget velkommen, hvis du selv henvender dig direkte.

Johan Corydon Knudsen

 

Johan Corydon Knudsen er uddannet tandlæge i 2004 og siden specialtandlæge i ortodonti. Johan har arbejdet med mange områder af ortodontien og har således både arbejdet i kommunalt regi med børn og unge, i privat regi med voksne, i hospitalsregi på Ganespalteafdelingen, med undervisning på Tandlægeskolen og med kursusvirksomhed for almindelige tandlæger.

 

Troels Strickertsson

 

Troels Strickertsson er uddannet tandlæge i 2004 og siden specialtandlæge i ortodonti. Troels har både arbejdet i kommunalt regi med børn og unge, i privat regi med voksne og med undervisning på Tandlægeskolen.

Hvad betyder specialtandlæge i ortodonti?
  • Beskyttet titel for bøjletandlæge
  • Fem + tre års universitetsuddannelse
  • Garanti for højest mulige faglighed og tryghed i bøjlebehandlinger

”Specialtandlæge i ortodonti” er en beskyttet titel, som kun rigtige bøjletandlæger må benytte sig af. En rigtig bøjletandlæge har – udover den almindelige femårige universitetsuddannelse og flere års arbejdserfaring som tandlæge – en treårig universitetsuddannelse i ortodonti. Dette giver den faglighed, der skal til til bøjlebehandlinger, som nemt kan være mere komplicerede, end man umiddelbart forestiller sig.

Mange almindelige tandlæger tilbyder i dag behandling med Invisalign og andre Clear Aligners (gennemsigtige tandbøjler) til retning af skæve tænder. Dette kan være lidt billigere og går ofte fint, hvis behandlingen er simpel. Men går der noget galt i planlægningen eller udførslen af tandretningen, kan det være svært at råde bod på.

I TandlægeCentret står vi for kvalitet, professionalisme og tryghed frem for alt, og derfor udføres alle tandreguleringsbehandlinger i dag af specialtandlæger. Du får altså én fast bøjletandlæge, som følger dig før, under og efter et eventuelt behandlingsforløb.

Det skal nævnes, at retainere også laves af vores almindelige tandlæge, Anne Stine Hedelund, som har ekstra uddannelse og erfaring indenfor området.

Er tandregulering noget for dig?

Ring og book en tid til konsultation hos en af vores dygtige specialtandlæger eller udfyld formularen her på siden.

Tlf. 86 42 37 55

 

Send besked til Randers Tandregulering

Et ønske om tandregulering er ofte fulgt af en række spørgsmål og til tider bekymringer. Udfyld formularen herunder og vi vil forsøge at svare så grundigt som muligt.