x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Aftagelige tandbøjler - Invisalign

Specialtandlægeklinik for tandregulering - underafdeling til TandlægeCentret

Kvalitet, professionalisme og tryghed - for både ung og voksen

Hvad er Invisalign?
  • Moderne, digitalt styret tandbøjlebehandling
  • Gennemsigtige, aftagelige skinner
  • Komfortabelt og næsten usynligt

Invisalign er det ypperste indenfor gruppen af Clear Aligners, som er næsten usynlige tandbøjler/gennemsigtige skinner.

Ved Invisalign behandling laves en digital 3D-scanning af dine tænder, hvorefter hele behandlingen planlægges digitalt. Selve tandreguleringen foregår ved at 3D-printe en serie af de gennemsigtige skinner, der i små og sikre steps flytter dine tænder. Du skal typisk gå med én Invisalign skinne i en-to uger ad gangen.

Tand
Specialtandlæger til tandregulering
Tryghed og professionalisme
godkendt
Dedikeret behandlerteam

Fordele ved Invisalign

Der er flere fordele ved Invisalign. Først og fremmest giver det digitale setup et godt overblik over behandlingen og gør det nemt for os at kommunikere med dig, da vi kan vise dig en simulering af forløbet og slutresultatet i programmet Clincheck, inden vi går i gang. Dernæst kan det være rart, at skinnerne kan tages ud, så du nemmere kan spise og holde dine tænder rene. Slutteligt er skinnerne så diskrete, at du kan smile uhæmmet under hele behandlingen. Mange i din omgangskreds vil dårligt bemærke, at du er ved at få rettet dine tænder med de usynlige bøjler. Det er hovedårsagen til, at de fleste i dag vælger denne type tandbøjle. Ulempen ved Invisalign i forhold til fast apparatur er prisen (materialerne er meget dyre i indkøb), samt at visse tandbevægelser kun kan foretages med faste bøjler.

Læs mere om Invisalign på www.invisalign.dk

Er tandregulering noget for dig?

Ring og book en tid til konsultation hos en af vores dygtige specialtandlæger eller udfyld formularen her på siden.

Tlf. 86 42 37 55

 

Send besked til Randers Tandregulering

Et ønske om tandregulering er ofte fulgt af en række spørgsmål og til tider bekymringer. Udfyld formularen herunder og vi vil forsøge at svare så grundigt som muligt.