x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Plastfyldning Randers

– stærk, naturlig og funktionel løsning

En plastfyldning burde hedde en keramisk fyldning, da de idag indeholder over 80 % keramiske partikler, der gør materialet meget stærkt.

Plast er det perfekte materiale til den “minimalt invasive tankegang”, der går ud på at spare mest mulig af den naturlige tandsubstans. Samtidig er moderne plast et æstetisk smukt materiale der gør at vi kan lave stort set “usynlige” fyldninger, som ligner naturlig tand.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 42 37 55
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os

Plastfyldninger bruges til

  • at behandle huller (caries) i tænderne
  • kosmetisk tandbehandling, hvor form og farve på tænderne kan ændres
  • at udbedre slidte tandhalse (usurer), ofte som følge af tandbørsteslid
  • at fastgøre løse tænder, der er ramt af paradentose

 

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam
Blandt de absolut bedste i Danmark

I TandlægeCentret er vi højt uddannede i optimal behandling med plast. Både i forhold til optimal styrke men også i forhold til at skabe et smukt resultat. Vi bruger de bedste materialer og hjælpemidler.

Idag er plastfyldninger førstevalget og er sølvamalgam overlegent. I 2008 vedtog sundhedsstyrelsen at plast skulle være førstevalget fremfor sølvamalgam. Dette var både ud fra miljømæssige overvejelser, da sølvamalgam indeholder en stor del kviksølv, der belaster miljøet. Men også ud fra funktionelle overvejelser da plastfyldningerne har så gode egenskaber at de er sølvfyldninger overlegne.

I TandlægeCentret underviser vi andre klinikker og foreninger i plastbehandling, og har holdt eksterne kurser på tandlægeskolen. Ligeledes er alle vores tandlæger ofte på kursus, både internt i TandlægeCentret men også eksternt med både danske og udenlandske foredragsholdere. Det gør vi for hele tiden at holde os på et højt niveau, da vi også til denne behandling vil være blandt de absolut bedste i Danmark.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:15 - 18:00
Telefon: 08:00 - 17:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Bør man skifte gamle sølvfyldninger til plast?

I mange tilfælde er det en god ide. Gamle sølvamalgamfyldninger ruster med tiden i kanterne som kombineret med mange års slid og bevægelse i tanden, kan lave revner i tænderne. Ubehandlet vil det på et tidspunkt medføre en fraktur af tanden eller måske en tandpine hvis revnerne når ind til tandnerven.

Det er ofte en god investering at få skiftet gamle sølvfyldninger til plast, inden skaden er sket når de første tegn på revner (infraktioner) opstår. Mange nyere sølvfyldninger fungerer dog rigtig fint og vi skifter ikke fyldninger uden der er tegn på revner, defekter eller utætheder. Tal med en af vores dygtige behandlere om hvad det bedste er for dig.

I nogle tilfælde er en almindelig plastfyldning ikke nok til at holde sammen på tanden. Her kan vi idag ofte lave en direkte fremstillet komposit krone i stedet for en almindelig krone, som er dyrere og hvor der fjernes mere tand. Det er stadig plasttyper der anvendes, men teknikken er væsentlig sværere og tidsforbruget er større. Desuden anvender vi flere farver, og udfører i bund og grund det arbejde en laboratorie tekniker kunne have lavet, direkte i munden. Prismæssigt er kompositkroner billigere end almindelige kroner men dyrere end almindelige plastfyldninger. Og ved at holde os til en mindre invasiv behandling kan vi med en kompositkrone ofte forlænge tandens samlede levetid!

plastfyldning

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient i TandlægeCentret.
Kontakt os
godkendt
Randers Tandregulering
Overvejer du tandregulering?
Læs mere
gris
Finansiering
Finansier din tandbehandling hos TandlægeCentret i samarbejde med DENTI.
Læs mere
Anmeldelser
Patienter hos TandlægeCentret giver 4,9 ud af 5 stjerner.
Læs anmeldelser