x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Det er i øjeblikket ikke muligt at benytte Online Booking
Luk besked

Online konsultation hos TandlægeCentret Vestertorv

Gratis online konsultation for nye patienter ! Vi vil rigtig gerne lære dig og dine tænder at kende allerede inden du kommer på klinikken. På den måde kan vi finde den rigtige behandler til dig, og forberede os bedst muligt så du får en god oplevelse hos os.

godkendt
Tag billeder af dine tænder og få din gratis digitale konsultation. Det sendes krypteret og det er kun vores fagpersonale der vurderer dem.
godkendt
Vi læser dine ønsker og forventninger grundigt igennem. Og giver en faglig vurdering ud fra dine billeder. Herefter kan vi henvise til den af vores tandlæger der vurderes at passe bedst til dig.
godkendt
Du booker en tid på klinikken. Vi har forberedt os bedst muligt på forhånd, og vil gøre vores bedste for at du får en god oplevelse hos os. Med fokus på faglighed, nærvær og tryghed.
Start din digitale konsultation

Vi er glade for at kunne tilbyde digitale konsultationer, som en af de første klinikker i Danmark. Er du ny patient kan vi, som allerede nævnt, lære dig og dine tænder godt at kende allerede inden du kommer. Det er en fordel for dig da vi kan sætte den rigtige tid af, matche den bedste behandler til dig, og planlægge hvordan du får en god oplevelse hos os.

Er du allerede patient hos os kan du bruge appen til info om tandsundhed generelt. Der får du svar på mange spørgsmål. Herudover kan du lave online konsultation hvis du har et problem der skal vurderes, men er i tvivl om det kræver fremmøde på klinikken. Eller hvis du ikke kan møde op af en eller anden årsag.

Vi har 1-2 dages respons tid på online konsultationer (ikke weekend). Har du sendt billeder til noget der kræver hurtig tilbagemelding skal du derfor supplere med et opkald på 86423755. Så tilstræber vi at se på det samme dag.