x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Ændret telefontid 8.30-14 i ugerne 28 29 30 Klinikken er LUKKET d.30/7+uge 31 pga. Ombygning
Luk besked

Online konsultation hos TandlægeCentret Vestertorv

Gratis online konsultation til vurdering af kosmetiske behandlingsmuligheder ! Vi vil rigtig gerne lære dig og dine tænder at kende allerede inden du kommer på klinikken. På den måde kan vi finde den rigtige behandler til dig, tale om behandlingsmuligheder, og forberede os bedst muligt så du får en god oplevelse hos os. Vi kan ikke stille diagnoser via den online konsultation og det er primært en kosmetisk vurdering af dine tænder og smil vi kan lave. F.eks kan vi vurdere om vi kan give dig dit drømme smil med en blegning og lidt plast, om en tandregulering er bedste alternativ eller om det er keramiske facader der skal til. Når vi har en ide om det kan vi finde den rette behandler til dig første gang så risikoen for du går forgæves og skal henvises til en anden, er så lille som mulig.

godkendt
Tag billeder af dine tænder og få din gratis digitale konsultation. Det sendes krypteret og det er kun vores fagpersonale der vurderer dem.
godkendt
Vi læser dine ønsker og forventninger grundigt igennem. Og giver en faglig vurdering ud fra dine billeder. Herefter kan vi henvise til den af vores tandlæger der vurderes at passe bedst til dig.
godkendt
Du booker en tid på klinikken. Vi har forberedt os bedst muligt på forhånd, og vil gøre vores bedste for at du får en god oplevelse hos os. Med fokus på faglighed, nærvær og tryghed.
Start din digitale kosmetiske konsultation

Vi er glade for at kunne tilbyde digitale konsultationer, med fokus på kosmetisk tandbehandling, som en af de første klinikker i Danmark. Er du ny patient kan vi, som allerede nævnt, lære dig og dine tænder godt at kende allerede inden du kommer. Det er en fordel for dig da vi kan sætte den rigtige tid af, matche den bedste behandler til dig, og planlægge hvordan du får en god oplevelse hos os.

Vi har 1-2 dages respons tid på online konsultationer (ikke weekend). Har du sendt billeder til noget der kræver hurtig tilbagemelding skal du derfor supplere med et opkald på 86423755. Så tilstræber vi at se på det samme dag.