x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Om TandlægeCentret

Vestertorv 2, 8900 Randers

Vi er med til at skabe fremtidens tandklinik, og vi udfører tandbehandling på højeste niveau. Vi er et stort team, der er nøje udvalgt i forhold til både faglige og menneskelige kvaliteter. Vores slogan ”Smil Med Mere” har flere facetter og siger f.eks, hvad vi tilbyder. Men er samtidig en opfordring til vore patienter….

Første besøg på klinikken

Første gang du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende. Du vil blive modtaget af en af vore tandlæger, og der vil være god tid til at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov, og til at du kan lære os at kende, og omvendt. At vælge behandler er ofte et spørgsmål om kemi og tillid.

Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet. Hvis du tager medicin må du meget gerne skrive navne og dosis ned til os.. For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sygesikringsbevis, samt evt. helbredskort, hvis du får tilskud til tandbehandling.

Vores tre nøgleord

I TandlægeCentret arbejder vi konstant efter de tre nøgleord; kvalitet, tryghed og professionalisme. Alle medarbejdere i TandlægeCentret har været med til at definere disse nøgleord, og vi skal leve op til dem.

Kvalitet
Den bedste behandling med de bedste materialer.
Tryghed
Trygge rammer for både patienter og medarbejdere.
sproejte
Professionalisme
En høj faglighed og et professionelt team.
briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient i TandlægeCentret.
Kontakt os
godkendt
Online booking
Book online eller
ring på 86 42 37 55.
Book nu
gris
Finansiering
Finansier din tandbehandling hos TandlægeCentret i samarbejde med DENTI.
Læs mere
Anmeldelser
Patienter hos TandlægeCentret giver 4,9 ud af 5 stjerner.
Læs anmeldelser