x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Narkosebehandling

Vi tilbyder tandbehandling i narkose til dig, der har særligt svært ved at gennemføre tandbehandling. Vi har stor erfaring i at håndtere tandlægeangst generelt, men nogle gange kan det være en fordel at få udført hele/en del af behandlingen under narkose.

På den måde kan man “starte på en frisk”, hvis man er særlig nervøs for behandling. Og efterfølgende komme ind i regelmæssig tandpleje igen, hvor det primært er eftersyn og tandrensninger og gode oplevelser på klinikken.

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam
Typer af narkosebehandling

Der er forskellige grader af narkose til forskellige situationer. Vi kan kun tilbyde narkose, hvis du ikke har sygdomme/tager medicin, der giver øget risiko under/efter narkosen. Det gennemgår vi med dig. Sikkerhed går forud for alt andet. Under hele forløbet er du under observation af vores anæstesilæge og anæstesisygeplejerske.

Vi modtager henvisninger fra mange andre tandklinikker.

Narkosebehandling koster 2900 kr. pr. påbegyndt time. Du vil altid få et prisoverslag på både tandbehandling og narkosebehandling inden behandling.