x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Kosmetisk tandbehandling

– få et naturligt og flot smil

Det første man lægger mærke til når man møder en person er øjnene og smilet. Forskning viser at vores vigtigste kropssprog viser gennem smilet, hvor læber og tænder er afgørende, samt øjnenes mimik.

Vi danner os lynhurtigt et ubevidst indtryk af personer vi møder ud fra dette. Hvis man ikke synes man har flotte tænder vil det påvirke ens smil, som man ofte vil prøve at skjule. Bryder man sig ikke om at smile med tænderne kan man heller ikke smile naturligt med øjnene.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 42 37 55
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med kosmetisk tandbehandling
  • Overslag og gennemgang af behandlingsplan
  • Evt. digitalt smiledesign og forberedelse med 3d scanning og 3dprintede modeller
  • Vi går igang med aftalt behandling
  • Løbende kontrol indtil alt føles og ser ud som det skal

 

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam
Naturligt og flot smil

Vi har stor erfaring og succes i at give folk et flot og naturligt smil. Et smil med både øjne og tænder udstråler imødekommenhed og selvtillid. To ting der har stor betydning for om andre mennesker synes om en, og om man får succes i livet.

Vi bruger rigtig mange penge på ting vi synes er smukke omkring os. Det kan være tøj, smykker, boligindretning, design og kunst. Men når det kommer til os selv og vores smil, er der i danmark ikke tradition for at prioritere skønhed og æstetik lige så højt. Sådan bør det ikke være, og mange af de patienter vi har hjulpet til et nyt flot smil, vidste slet ikke det var muligt at gøre noget. Eller man har troet at det var meget dyrere end det viste sig at være tilfældet.

Læs artikel på Randers Amtsavis om kosmestisk tandblegning i TandlægeCentret Vestertorv her.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:15 - 18:00
Telefon: 08:00 - 17:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Få et naturligt smil med kosmetisk tandbehandling

I TandlægeCentret prioriterer vi højt at du skal have sunde og velfungerende tænder hele livet. Det er det vi undersøger når du kommer til regelmæssige eftersyn. Men vi er også højtuddannede i kosmetisk tandbehandling, som kan gøre at du får det smil du altid har ønsket dig.

Når vi siger kosmetisk tandbehandling tænker mange på “hollywood smil”. Sådan er det ikke i danmark. Nogle ønsker meget hvide tænder der sidder perfekt og ensartet. Det kan vi godt klare, men langt de fleste ønsker et flot og naturligt smil hvor andre mennesker ikke tænker at man har fået en kosmetisk tandbehandling. Det er den sværeste opgave for os men også den opgave vi synes bedst om !

Når vi har snakket om mulighederne for en kosmetisk tandbehandling vil vi starte med en analyse af dit nuværende smil. Det foregår oftest ved hjælp af kliniske foto’s hvor vi analyserer ansigtssymmetrier, størrelse form ,position og farve på dine nuværende tænder, dit bid, og ikke mindst dit tandkød. Alle er vigtige elementer der har betydning for at et smil bliver smukt, balanceret og naturligt.

Vi kan ofte lave et digitalt smiledesign så du kan se hvordan du kan komme til at se ud med den aktuelle behandling inden vi går igang. Se mere her https://tandlaegecentret.dk/3d-smiledesign-med-digital-smileanalyse/

Herefter vil man oftest “prøve” det nye smil ved hjælp af midlertidig plast der kan fjernes igen uden at gøre skade på tænderne. Vi har en holdning til hvordan dit nye smil skal være, men det er din mening og tilfredshed der er afgørende.

Resultatet af en kosmetisk behandling

Er en tandblegning nok eller skal der nye facader til?
Når vi udfører selve behandlingen har vi altid fokus på at lave den så minimalt invasiv som mulig. For nogle er det nok med en tandblegning og måske skift misfarvede fyldninger. For andre skal der bygges op med plast eller porcelænsfacader for at nå det ønskede resultat.

Det hele starter med at du taler med din tandlæge om dit smil og hvad dine ønsker er. Nogle er flove over at vise og tale om deres tænder – også overfor tandlægen. Det skal du bestemt ikke være. Vi dømmer ikke nogen på fortiden og vil lytte til din historie og dine ønsker i fortrolighed. Og derefter se muligheder frem for begrænsninger i dialog med dig. Og så skal du prioritere om det for dig er ligeså vigtigt at investere i et nyt smil, med alle de glæder og muligheder det kan bringe. I konkurrence med andre ting man forbinder med skønhed og kosmetik som f.eks nyt tøj, kunst, design, biler, boligindretning, makeup osv.

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient i TandlægeCentret.
Kontakt os
godkendt
Randers Tandregulering
Overvejer du tandregulering?
Læs mere
gris
Finansiering
Finansier din tandbehandling hos TandlægeCentret i samarbejde med DENTI.
Læs mere
Anmeldelser
Patienter hos TandlægeCentret giver 4,9 ud af 5 stjerner.
Læs anmeldelser