x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Det er i øjeblikket ikke muligt at benytte Online Booking
Luk besked

Invisalign ved specialtandlæge

– tandretning med usynlig bøjle

Regelmæssig placering af tænderne er ikke kun for syns skyld. Det har også indvirkning på en række andre faktorer som f.eks. tyggefunktion, slid mm. Hos TandlægeCentret oplever vi en stigende forespørgsel på tandregulering med Invisalign fra voksne, som alle har et ønske om at få rettet skæve tænder uden brug af genererende, traditionelle ”togskinner”.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 42 37 55
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med invisalign
 • Samtale om dine ønsker og forventninger
 • Undersøgelse af din tandstilling
 • Evt. optagelse af studiemateriale (3D scanning, kliniske fotos)
 • Oprettelse af specialjournal vedr. tandregulering
 • Samtale om behandlingsmuligheder, -varighed og -pris
Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam

Invisalign behandling

Er du utilfreds med dine skæve tænder, over-/underbid eller har funktionelle problemer, hvor din tandstilling skaber gener i hverdagen? Så er Invisalign et rigtig godt bud på, hvordan du kan genvinde lysten til at smile – uden det kræver genererende og tydelige, traditionelle tandbøjler. Tiden hvor selv simpel tandregulering var både omstændig og resulterede i en mund fyldt med metal og store ”togskinner” er ovre. Med Invisalign får du næsten usynlige tandbøjler i form af plastikskinner (aligners), som sikrer, at du få rettet tænderne og kan fortsætte din normale hverdag næsten som du plejer. Minimale visuelle gener og minimal ømhed.

Vi åbner igen på mandag:
Klinik: 07:15 - 19:00
Telefon: 07:30 - 17:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en diskret tandreguleringsløsning bestående af en serie af næsten usynlige, gennemsigtige plastikskinner (aligners), som hurtigt, forudsigeligt og sikkert flytter tænderne. Tandskinnerne udformes individuelt efter dine tænder og fjernes nemt og simpelt fra munden, når du skal spise, eller der skal skiftes til næste sæt. Behandlingen og forløbet med Invisalign afhænger af tandstillingens kompleksitet, men typisk vil hvert sæt aligners skulle bruges i to uger af gangen og heraf minimum 22 timer dagligt.

Invisalign er en af de mest avancerede og effektive metoder til at rette skæve tænder og foretrækkes af en lang række patienter som følge af den næsten usynlige og minimalt genererende løsning. Tænderne rettes løbende i takt med skift mellem tandskinnerne og bruges indtil det ønskede resultat er opnået.

 

 

Typisk anvendelse af Invisalign

Følgende tandstillingsproblemer kan afhjælpes med Invisalign

 • Uregelmæssig tandstilling (skæve tænder)
 • Trangstillede (tætsiddende/overlappende tænder)
 • Mellemrum imellem de forreste tænder
 • Over-/underbid
 • Uregelmæssigheder i bid

Gennemprøvet og dokumenteret tandretning med Invisalign

Invisalign er den mest kendte og gennemprøvede type af clear aligners. Behandling med Invisalign inddeles i to niveauer afhængig af behovet for tandflytninger.

 • GO: Indtil 14 aligners. De forreste fem tænder kan flyttes. Varetages af certificeret specialtandlæge eller certificeret almindelig tandlæge afhængig af kompleksitet. Priser fra 20000 kr. for én kæbe og 30000 kr. for to kæber
 • FULL: Fra 15 aligners. Alle tænder kan flyttes. Varetages udelukkende af specialtandlæge. Priser fra 47000 kr.
Invisalign ved specialtandlæge Johan Corydon Knudsen

Hos TandlægeCentret kan vi tilbyde behandlinger med Invisalign hos specialtandlæge Johan Corydon Knudsen, som er specialist på området, samt tandlæge Anne Stine Hedelund.

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for at få en pæn og regelmæssig tandstilling, til gavn for både smilet og bidfunktionaliteten, så kontakt TandlægeCentret på tlf. 86 42 37 55 og book en konsultation hos en af vores eksperter.

Invisalign ved tandlæge Anne Stine Hedelund

Sammen med specialtandlæge Johan Corydon Knudsen, tilbyder vi behandlinger med Invisalign hos Anne Stine Hedelund.

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for at få en pæn og regelmæssig tandstilling, til gavn for både smilet og bidfunktionaliteten, så kontakt TandlægeCentret på tlf. 86 42 37 55 og book en konsultation hos en af vores eksperter.

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient i TandlægeCentret.
Kontakt os
godkendt
Online booking
Book online eller
ring på 86 42 37 55.
Book nu
gris
Finansiering
Finansier din tandbehandling hos TandlægeCentret i samarbejde med DENTI.
Læs mere
Hjertehaand
Anmeldelser
Patienter hos TandlægeCentret giver 4,9 ud af 5 stjerner.
Læs anmeldelser