x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Invisalign ved specialtandlæge

– tandretning med næsten usynlige skinner

Regelmæssig placering af tænderne er ikke kun for syns skyld. Det har også indvirkning på en række andre faktorer som f.eks. tyggefunktion, slid mm.

Hos TandlægeCentret oplever vi en stigende forespørgsel på tandregulering fra voksne, som alle har et ønske om at få rettet skæve tænder uden brug af genererende, traditionelle ”togskinner”.

Med Invisalign vil de færreste lægge mærke til, at man er igang med tandregulering, og man kan smile under hele behandlingen!

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 42 37 55
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med Invisalign
 • Samtale om dine ønsker og forventninger
 • Undersøgelse af din tandstilling, dit smil og dine kæber.
 • Evt. optagelse af studiemateriale (3D-scanning, kliniske fotos, røntgen)
 • Oprettelse af specialjournal vedr. tandregulering
 • Samtale om behandlingsmuligheder, -varighed og -pris
Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam

Få smilet tilbage

Er du utilfreds med dine skæve tænder, over-/underbid eller har funktionelle problemer, hvor din tandstilling skaber gener i hverdagen? Så er Invisalign et rigtig godt bud på, hvordan du kan genvinde lysten til at smile – uden det kræver genererende og tydelige, traditionelle tandbøjler.

Tiden hvor selv simpel tandregulering var både omstændig og resulterede i en mund fyldt med metal og store ”togskinner” er ovre. Med Invisalign får du næsten usynlige tandbøjler i form af plastikskinner (aligners), som sikrer, at du få rettet tænderne og kan fortsætte din normale hverdag, som du plejer. Minimale visuelle gener og minimal ømhed.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:15 - 18:00
Telefon: 08:00 - 17:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her
Laura valgte Invisalign

Laura var ked af sine slanke fortænder og mellemrum i over- og underkæben. Desuden at tænderne ikke stod symmetrisk og harmonisk.

Laura valgte behandling med clear aligners.

Det var muligt at lukke mellemrummene til et pænt resultat uden behov for yderligere plastudbygning af tænderne. Laura fik samtidigt løst et funktionelt problem med dybt bid og har nu både optimal funktion og et flot og harmonisk smil.

Behandlet af specialtandlæge Johan Corydon Knudsen.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en diskret tandreguleringsløsning bestående af en serie af næsten usynlige, gennemsigtige plastikskinner (aligners), som hurtigt, forudsigeligt og sikkert flytter tænderne. Tandskinnerne udformes individuelt efter dine tænder og fjernes nemt og simpelt fra munden, når du skal spise, eller der skal skiftes til næste sæt. Behandlingen og forløbet afhænger af tandstillingens kompleksitet, men typisk vil hvert sæt aligners skulle bruges i to uger af gangen og heraf minimum 22 timer dagligt.

Invisalign er en af de mest avancerede og effektive metoder til at rette skæve tænder og foretrækkes af en lang række patienter som følge af den næsten usynlige og minimalt genererende løsning. Tænderne rettes løbende i takt med skift mellem tandskinnerne og bruges indtil det ønskede resultat er opnået.

 

 

Typisk anvendelse af Invisalign

Følgende tandstillingsproblemer kan afhjælpes med Invisalign:

 • Uregelmæssig tandstilling (skæve tænder)
 • Trangstillede (tætsiddende/overlappende tænder)
 • Mellemrum imellem de forreste tænder
 • Over-/underbid
 • Uregelmæssigheder i bid

Gennemprøvet og dokumenteret tandretning med Invisalign

Invisalign er den mest kendte og gennemprøvede type af clear aligners. Behandling med Invisalign inddeles i to niveauer afhængig af behovet for tandflytninger. Du får et overslag inden behandling.

 • GO: Op til 14 aligners. De forreste 6 tænder kan flyttes. Priser fra 20-30.000 kr.
 • FULL: Fra 15 aligners. Alle tænder kan flyttes. Priser fra 30-55.000 kr.
Invisalign ved specialtandlæge

Hos TandlægeCentret kan vi tilbyde behandlinger med Invisalign hos specialtandlægerne Johan Corydon Knudsen og Troels Strickertsson.

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for at få en pæn og regelmæssig tandstilling, til gavn for både smilet og bidfunktionaliteten, så kontakt TandlægeCentret på tlf. 86 42 37 55 og book en konsultation hos en af vores eksperter.

Invisalign pris

Priserne for en tandregulering med Invisalign skinner varierer meget. Priserne starter omkring 20.000 kr., hvis der er tale om meget små ændringer, og skinnerne kun skal bruges i én kæbe. Priserne for en Invisalign behandling kan gå op til 45-55.000 kr. for de langvarige og komplicerede tandreguleringer. Vi lægger altid individuelle planer og beregner en individuel pris afhængig af hvor mange skinner, der skal bruges og hvor lang tid, behandlingen forventes at tage.

Det er ofte billigere at få rettet tænderne med fast apparatur (togskinner). Men mange vælger alligevel Invisalign, da det er den klart mest elegante og diskrete måde at få rettet tænderne på.

Hos os er det højt uddannede specialtandlæger, der varetager Invisalign behandlinger for et bedre og et mere forudsigeligt resultat. Trods det er vores behandlinger ikke nævneværdigt dyrere end ved tandlæger uden specialistuddannelsen.

Læs mere den officielle hjemmeside: invisalign.dk.