x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.
Det er i øjeblikket ikke muligt at benytte Online Booking
Luk besked

Fastsiddende protese

– få optimal tyggefunktion med tandprotese

Mange oplever gener ved både hel- og delproteser (unitors). Sådan behøver det ikke at være og vi kan ved hjælp af moderne teknologi give dig velfungerende, fastsiddende og smukke proteser uden generende synlige bøjler. Det vil vi gerne forklare dig nærmere.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 42 37 55
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med fastsiddende protese
  • Gennemgang af behandlingsplan
  • Isætning af implantater og/eller klargøring af tænder til tryklåse
  • Fremstilling af aftagelig bro/protese inkl tryklåse
  • Montage af tryklåse på implantater/tænder samt den aftagelige bro/protese

 

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam

Løse helproteser

Rigtig mange har svært ved at tygge det de gerne vil med en helprotese. Har man fået fjernet tænderne i en tidlig alder fungerer proteserne ofte bedre, da man har haft en længere tilvænningstid. Og så glemmer man ofte de fødevarer man har givet afkald på. Et andet almindeligt problem med helproteser er frygten for de løsner sig, når man taler med andre eller spiser.

Vi har stor erfaring i at gøre løse helproteser fastsiddende igen med implantater. Med tandimplantater, der får din protese til at sidde fast, vil du igen kunne tygge hårdere fødevarer end med en løstsiddende protese. Det giver mulighed for en langt sundere livsstil, et bedre helbred og en større livskvalitet. Når vi sætter implantater under en løs protese kan den sættes fast med tryklåse. Det betyder at du “klikker” den på, og at den sidder godt fast efterfølgende. Protesen omdannes på sin vis til en aftagelig tandbro.

  • I overkæben: Her kræver det 4 implantater at få protesen til at sidde fast. Ud over at den sidder godt fast kan man også fjerne den generende ganeplade på protesen. Igen kan man sammenligne resultatet med en aftagelig bro.
  • I underkæben: Her kan vi nøjes med 2 implantater i langt de fleste tilfælde.
I overkæben
Her kræver det 4 implantater at få protesen til at sidde fast. Ud over at den sidder godt fast kan man også fjerne den generende ganeplade på protesen. Igen kan man sammenligne resultatet med en aftagelig bro.
I underkæben
Her kan vi nøjes med 2 implantater i langt de fleste tilfælde.
Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:45 - 17:00
Telefon: 07:30 - 17:00
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Proteser uden synlige og generende bøjler

Mangler du mange tænder, men har nogle velfungerende tænder tilbage kan en delprotese med usynlige og stærke tryklåse være noget for dig. Den traditionelle (og gammeldags) type delprotese (unitor) har synlige bøjler der griber omkring de tilbageværende tænder, og på den måde holder protesen fast. Problemet er at bøjlerne er kosmetisk skæmmende og at de ofte skal justeres fordi de bliver slappe med tiden.

Med moderne teknikker kan vi idag lave proteserne langt bedre og flottere, og man kan bedre kalde det for en aftagelig bro end en delprotese.

Tryklåsprotese (attachment protese)
Hvis man laver flotte og fastsiddende kroner på nogle af de tilbageværende tænder kan man skjule stærke tryklåse på bagsiden af kronerne. Hermed kan man klikke delprotesen, eller rettere den aftagelige bro, på plads og opnå et meget naturtro udseende uden synlige metalbøjler. Desuden vil den sidde rigtig godt fast og give overlegen tyggekomfort, sammenlignet med en traditionel delprotese.
Teleskopbro (konus konstruktion)
Her er princippet også at man laver tynde kroner på de tilbageværende tænder der så passer utrolig præcist ind i en slags hætter i den aftagelige bro. Resultatet er en fastsiddende og rigtig flot aftagelig bro, der samtidig er meget nem at holde ren ! Hvis du f.eks har problemer med paradentose kan en teleskop bro måske være det rigtige for dig. Tal med din tandlæge om mulighederne.
briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient i TandlægeCentret.
Kontakt os
godkendt
Online booking
Book online eller
ring på 86 42 37 55.
Book nu
gris
Finansiering
Finansier din tandbehandling hos TandlægeCentret i samarbejde med DENTI.
Læs mere
Hjertehaand
Anmeldelser
Patienter hos TandlægeCentret giver 4,9 ud af 5 stjerner.
Læs anmeldelser