x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Fastsiddende protese

– få optimal tyggefunktion med tandprotese

Mange oplever gener ved både hel- og delproteser (unitors). Sådan behøver det ikke at være og vi kan ved hjælp af moderne teknologi give dig velfungerende, fastsiddende og smukke proteser uden generende synlige bøjler. Det vil vi gerne forklare dig nærmere.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 42 37 55
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med fastsiddende protese
  • Gennemgang af behandlingsplan
  • Isætning af implantater og/eller klargøring af tænder til tryklåse
  • Fremstilling af aftagelig bro/protese inkl tryklåse
  • Montage af tryklåse på implantater/tænder samt den aftagelige bro/protese

 

Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam

Løse hel og delproteser

Rigtig mange har svært ved at tygge det de gerne vil med en helprotese eller delprotese. Det har store konsekvenser for ens livskvalitet da det giver livsglæde, at man kan spise og tygge det man har lyst til. Det har også store konsekvenser for ens sundhed generelt da mange sunde fødevarer kræver mere god stabil tyggefunktion. F.eks grove grøntsager, frugt og groft brød som er afgørende for ens generelle sundhed og modstandsdygtighed overfor sygdom. Et andet almindeligt problem med helproteser er af social karakter når man er nervøs for, at protesen løsner sig, når man taler med andre eller spiser.

Løsning til delproteser (unitors):

Hvis du har minimum 2 gode tænder tilbage kan vi lave en tryklås protese til dig, som nærmest fungerer som en aftagelig bro. Der er ikke synlige metalbøjler, protesen sidder rigtig godt fast, og er langt mere stabil ved tygning og tale end en almindelig delprotese. Mange ved ikke det kan lade sig gøre og patienttilfredsheden hos dem der får det lavet er rigtig stor ! Kontakt os for at høre om dine muligheder samt priser.

Løsning til helproteser:

Vi har stor erfaring i at gøre løse helproteser fastsiddende igen med implantater. Med tandimplantater, der får din protese til at sidde fast, vil du igen kunne tygge hårdere fødevarer end med en løstsiddende protese. Det giver mulighed for en langt sundere livsstil, et bedre helbred og en større livskvalitet. Når vi sætter implantater under en løs protese kan den sættes fast med tryklåse. Det betyder at du “klikker” den på, og at den sidder godt fast efterfølgende. Protesen omdannes på sin vis til en aftagelig tandbro som vil fungere virkelig godt og være det tætteste man kommer på at få egne tænder igen. Noget alle med helproteser drømmer om. Patienttilfredsheden ved denne type behandling er virkelig høj, og mange villle ønske de havde fået et gjort for mange år siden. !

  • I overkæben: Her kræver det minimum 4 implantater at få protesen til at sidde fast. Ud over at den sidder godt fast kan man også fjerne den generende ganeplade på protesen. Igen kan man sammenligne resultatet med en aftagelig bro.
  • I underkæben: Her kan vi nøjes med 2 implantater i langt de fleste tilfælde. Det bedste er at få 4 implantater sat i da stabiliteten og styrken så bliver virkelig høj.
Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:15 - 18:00
Telefon: 08:00 - 17:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Proteser uden synlige og generende bøjler

Mangler du mange tænder, men har nogle velfungerende tænder tilbage kan en delprotese med usynlige og stærke tryklåse være noget for dig. Den traditionelle (og gammeldags) type delprotese (unitor) har synlige bøjler der griber omkring de tilbageværende tænder, og på den måde holder protesen fast. Problemet er at bøjlerne er kosmetisk skæmmende og at de ofte skal justeres fordi de bliver slappe med tiden.

Med moderne teknikker kan vi idag lave proteserne langt bedre og flottere, og man kan bedre kalde det for en aftagelig bro end en delprotese.

Tryklåsprotese (attachment protese)
Hvis man laver flotte og fastsiddende kroner på nogle af de tilbageværende tænder kan man skjule stærke tryklåse på bagsiden af kronerne. Hermed kan man klikke delprotesen, eller rettere den aftagelige bro, på plads og opnå et meget naturtro udseende uden synlige metalbøjler. Desuden vil den sidde rigtig godt fast og give overlegen tyggekomfort, sammenlignet med en traditionel delprotese.

Teleskopbro (konus konstruktion)
Her er princippet også at man laver tynde kroner på de tilbageværende tænder der så passer utrolig præcist ind i en slags hætter i den aftagelige bro. Resultatet er en fastsiddende og rigtig flot aftagelig bro, der samtidig er meget nem at holde ren ! Hvis du f.eks har problemer med paradentose kan en teleskop bro måske være det rigtige for dig. Tal med din tandlæge om mulighederne.

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient i TandlægeCentret.
Kontakt os
godkendt
Randers Tandregulering
Overvejer du tandregulering?
Læs mere
gris
Finansiering
Finansier din tandbehandling hos TandlægeCentret i samarbejde med DENTI.
Læs mere
Hjertehaand
Anmeldelser
Patienter hos TandlægeCentret giver 4,9 ud af 5 stjerner.
Læs anmeldelser