x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Tandbøjle til skæve tænder

– tandregulering til både unge og voksne

Tænder kan rettes hele livet, og tandregulering er aktuelt for både børn og voksne.

Vores bøjletandlæger oplever et stigende antal henvendelser fra både unge og voksne, som ønsker at få deres tænder rettet – og årsagerne er både kosmetiske og funktionelle.

Mange unge bliver afvist hos den kommunale tandregulering, hvis problemet primært er af kosmetisk karakter. Men de er efterfølgende kede af deres smil, hvilket går ud over velvære og selvtillid. Så er det oplagt at få rettet tænderne tidligt, og få det smil man drømmer om i en ung alder, så man kan få glæde af det hver dag i fremtiden.

Vi har dygtige specialtandlæger – i daglig tale bøjletandlæger – som varetager tandregulering med fokus på både æstetik og funktion.

Ring og bestil en tid
Ring på tlf. 86 42 37 55
godkendt
Er du ny patient?
Kom godt igang hos os
Typisk forløb med usynlig tandbøjle
 • Samtale om dine ønsker og forventninger ved bøjletandlæge
 • Undersøgelse af dit ansigt, dine kæber, din tandstilling og dit smil
 • Evt. optagelse af studiemateriale (3D scanning, kliniske fotos, røntgen)
 • Oprettelse af specialjournal vedr. tandregulering
 • Samtale om behandlingsmuligheder, -varighed og -pris
Tand
Tandbehandling i høj kvalitet
Tryghed og professionalisme
Dedikeret behandlerteam

Bøjletandlæge i Randers

Hos TandlægeCentret tilbyder vi tandregulering hos specialtandlægerne Johan Corydon Knudsen og Troels Strickertsson, som er erfarne specialister på området. Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for at genvinde optimal tyggefunktion og få dit drømmesmil, så kontakt TandlægeCentret på tlf. 86 42 37 55 og book en konsultation hos en af vores eksperter.

Vi tager os god tid til første konsultation og er meget grundige ift. at lytte til dine ønsker og forventninger, samt at undersøge dit smil generelt, din ansigtsprofil, dine kæber og selvfølgelig din tandstilling.

Du kan få pæne tænder og genvinde lysten til at smile uden at skulle være generet af tydelige tandbøjler. Vi tilbyder tandregulering med næsten usynlige skinner – Invisalign. Behandlingen tager udgangspunkt i dit behov samt din aktuelle tandstilling og bid, da det ikke er alle bøjletyper, der er anvendelige til alle typer tandregulering.

Hvilken type tandbøjle som matcher dit behov, sporer vi os ind på ved første konsultation. Her finder vi sammen den løsning, der passer bedst til dig.

Vi åbner igen i morgen:
Klinik: 07:15 - 18:00
Telefon: 08:00 - 17:45
Kontakt os
Du kan ringe til os på:
Bestil tid her

Typiske årsager til tandregulering

Indikationen for brug af tandbøjler kan enten være rent kosmetisk, hvor der ønskes et mere naturligt smil i form af en mere regelmæssig tandstilling – eller funktionel, hvor en tandbøjle kan lindre problemer med et skævt bid og i visse tilfælde muskelspændinger og hovedpine. Afvigende kæbevækst og uregelmæssig tandstilling har overraskende stor betydning for en række faktorer, der påvirker den daglige trivsel.

Et funktionelt sammenbid er altså mere end ”et pænt smil” – det kan også forebygge eller lindre relaterede problemer som f.eks. tyggebesvær, muskelspændinger og hovedpine.

Kosmetik:

 • Trangstillede (tætsiddende/overlappende) tænder
 • Mellemrum imellem tænder
 • Overbid
 • Underbid
 • Asymmetri
 • Uhensigtsmæssig fordeling af tænder forud for behandling med plast- eller keramik

Funktion:

 • Tygge- og afbidningsfunktion
 • Slid
 • Tvangsføringer som kan give muskelspændinger og hovedpine
 • Besværligt renhold ved trangstillede tænder og dermed risiko for paradentose
 • Kippede tænder forud for brobehandling
 • Pladsmangel forud for implantatbehandling

Voksne, der endelig får rettet deres tænder og får deres drømmesmil, ærgrer sig altid over de ikke fik det gjort for mange år siden. Og har brugt mange år på at være flove over deres smil.

Vi laver rigtig mange tandreguleringer ved hjælp af Invisalign, der er næsten usynlige skinner, som nænsomt og effektivt flytter dine tænder. Og som du kan smile med under hele behandlingen! Læs mere under invisalign.

briller
Ny patient?
Du er velkommen som ny patient i TandlægeCentret.
Kontakt os
godkendt
Randers Tandregulering
Overvejer du tandregulering?
Læs mere
gris
Finansiering
Finansier din tandbehandling hos TandlægeCentret i samarbejde med DENTI.
Læs mere
Hjertehaand
Anmeldelser
Patienter hos TandlægeCentret giver 4,9 ud af 5 stjerner.
Læs anmeldelser