x
Vidste du at
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Accusamus amet animi, asperiores error facilis iusto laboriosam.

Online konsultation hos TandlægeCentret Vestertorv

Opdag problemer i tide med online konsultation og sikre dig selv og dine tænder med forebyggende effekt.

godkendt
Vurdering
Tag billeder af dine tænder og få din gratis digitale konsultation. På den måde kan du få information om tandsundhed på mobilen uden at skulle booke tid i klinikken.
godkendt
ANBEFALING
Hvis du skal have lavet en behandling kan vi fortælle dig hvad du kan forvente og hvad det kan komme til at koste.
godkendt
NÆSTE SKRIDT
Hvis det er nødvendigt, inviterer vi dig til et opfølgende tandtjek på klinikken. Vi udarbejder altid et overslag inden en behandling påbegyndes. Alt i alt betyder det, at vi kan forberede os bedst muligt på dig og dine behov, så DU får den bedste oplevelse.
Tandeftersyn med Adent App

Hvis du har en bekymring eller et spørgsmål til os om tænder og mund, kan vores klinik nu tilbyde alle vores patienter at kunne få digital konsultation hos os nemt og GDPR-sikkert via Adent’s app. Tag billeder af dine tænder og svar på spørgsmål via vores chatbot – og send det hele til klinikken for at få en vurdering.

Du skal selv downloade app’en Adent Health, og så tilføje os som din klinik med vores klinikkode.

Når du skal linke op med klinikkode, skal du bruge vores klinikkode: TVCR-RANDERS.

Vi sender også en mail ud til alle vores patienter med link og kode.

Hvis du har tandpine eller anden akut behandlingskrævende tilstand, der ikke kan vente, kan du henvende dig hos Tandlægevagten eller ringe til os i klinikkens åbningstid. Du kan se de opdaterede åbningstider på vores hjemmeside.

Online Konsultation